Gebeliğe Hazırlık 6. Hafta kese var bebek yok

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BegumLiya

Allah var gam yok 🙏🏼
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
44
17
18
31
Merhabalar kızlar benim bugün tam 6. Haftam tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım bugün ilk doktor randevumuza gittik keseyi gördü ama bebeği göremedi çok küçük ondan göremiyoruz dedi 2 hafta sonrasına randevu verdi bu durumu yaşayan varmı

6. Haftada herkesin gorulecek diye bir sey söz konusu değil ki. 9haftaya kadar takip edilen bi durum bu. Doktorunuz da iki hafta sonra gel demiş ki normal bisey bence. Boşuna canınızı sıkmayın

6. Haftada herkesin gorulecek diye bir sey söz konusu değil ki. 9haftaya kadar takip edilen bi durum bu. Doktorunuz da iki hafta sonra gel demiş ki normal bisey bence. Boşuna canınızı sıkmayın
Gerçi yolk sacını gördüm dedi ama insan korkuyor işte

Benimde 6.haftada bebegin olusumu ve yolk sac gorundu yani bebek yoktu bile 1 hafta sonra gittim kalp atisi icin sukur duyduk
Sizde endiselenmeyin normal doktor yolk saci görmüş

Canım ben de 6 da kese 8 de çocuğu gördüm. Telaş yapma normal, inşallah oralardadir senin minagin

Canım karından mı baktılar yoksa alttan mı benim şuan 10 haftalık tüp bebek .transferin 17.günü alttan kontrolde doktorum görmüştü ama çok çok minik olduğu için hemen görülmemiş olabilir üzülme vardır annesi belki de seni biraz heyecanlandırmak istemiştir gösterir kendini

Evet eşşek sopası olucak biraz heralde hehe canım ben doktoruma sordum özellikle onu 12. Haftaya kadar alttan muayene ediyorlarmış

Geçmiş olsun canım.insalalh en kısa zamanda keseyide görür kalp atısınıda duyarsınız inşalalh gebelik haftanı nasıl hesapladın benimde bugün kanamam başladı sonra kesildi.benimki dondurulmuş 3.gun emriosu 9temmuztransferim oldu bugunki beta değerim 4175 cıktı

Bayaa yüksek çıkmış maşallah canım ama ben hesaplamadım bir önceki adet gününden hesaplıyolar amaa kanama için doktoruna danışabilirsin

Bayaa yüksek çıkmış maşallah canım ama ben hesaplamadım bir önceki adet gününden hesaplıyolar amaa kanama için doktoruna danışabilirsin
Sabah kan verdim sonucu aldım güzel dedi ultrason için randevu al dedi p.tesi gün verdiler kısa süre sonra kıpkırmızı kanamam başladı uzun sürmedi kesildi hemen.doktorumda tutunma dönemi kanama olabilir endişe etme ilaçlara devam dedi ama bilemiyorum saatlerdir uzanıyorum korkudan

Uzan canım kalkma yerinden doktoruna mesaj at mutlaka veya yarın git ama korkma sakın belki tutunma kanaması olabilir tekrar git kuzum doktora

Uzan canım kalkma yerinden doktoruna mesaj at mutlaka veya yarın git ama korkma sakın belki tutunma kanaması olabilir tekrar git kuzum doktora
Şuan yok kanamam şükür kesildi doktor kullanman gereken bütün ilaçları kullanıyorsun dedi istirahat et endişe etme dedi p.tesi ultrason var bakalım inşalalh kesemizi görürüz

Evet eşşek sopası olucak biraz heralde hehe canım ben doktoruma sordum özellikle onu 12. Haftaya kadar alttan muayene ediyorlarmış
Canım ben gebeliğimden bu yana 7 kez ultrasona girdim bir yerde karından baktı hatta kalbini de dinletmişti ama diğer 6 ultrason alttan oldu . İlk gittiğimde Benim kese göründü bebekte göründü dediğime bakma bebek diye ip gibi bir şey gördüm hatta eşim aaa cinsiyeti belli olmuş erkek demişti garibim anlamadı o kıl kadar şeyin bebek olduğunu

kıyamam yaaaa bakalım bende görürüm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…