6.hafta leke

yaren440

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
62
14
3
Herkese merhaba bugün 6.haftama girdim bugün iç çamaşırımda çok ufak kahverengi bi leke gördüm coraspin kullanıyorum bununla alakası var mı acaba daha ilk doktor kontrolünede gitmedim

Herkese merhaba bugün 6.haftama girdim bugün iç çamaşırımda çok ufak kahverengi bi leke gördüm coraspin kullanıyorum bununla alakası var mı acaba daha ilk doktor kontrolünede gitmedim
Canım korkma normaldir o ben 5+5 iken kese görmeye gitmiştim o gün kalp atışı da almıştım hatta ertesi gün 3 4 damla pembe kanamam oldu doktorum artarsa uzun sürerse gel hastaneye demişti ama o gün kahveye dönüp hemen kesilmişti sizde izleyin ama zaten doktora gitmemişsiniz bence gidip keseyi görün ne olur ne olmaz

Randevum bu hafta içi çarşamba günü çok ufak gördüm devamını görmediğim için haftasonunada girdiğimiz için bekliyeyim diyorum inşallah bende kalp sesini keseyi görürüm anlık panik oldum

Coraspin kanama alanı oluşturabiliyor canım öyle durumda doktor kanama alanına göre kısa bir süreliğine coraspini bıraktırabiliyor. Bu nedenle lekelenmen devam ederse mutlaka doktoruna danış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…