6.haftada bebeğimin boyutu

haziran cicegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2023
1.361
743
53
32
Merhaba kızlar 6 hafta 1 günlük hamileyim ve bebeğimin boyu 4mm.Yalnız geçen hafta gittiğimde 3mmdi yani 6 günde 1mm büyümüş.doktor kesen ve yolk sac kesen de büyümüş dedi.Haftaya tekrar bakalım dedi.Bu şekilde olup gebeliği ilerleyen var mı başka bir doktora gittim o da ben sağlıksız olarak görüyorum dedi

6 da kalp sesini duymuştum ben, geç döllenme de olabilir. Uzman olan doktorlar, bir şey diyemedim. Sağlıkla tamamlarsınız umarım süreci

Benim de 6+4 te bebeği göremedi doktorum ve yolk sac olması gerekenden büyük dedi.. Haftaya randevu verdi, muhtemelen sağlıksız gebelik.. Yolk sac büyük ve bebek 6+4’te hala gözükmemiş ve kalp atımı duyulmamışken sağlıklı devam eden örnekleri var mı acaba?

Burda okumustum biri vardı yolk sac büyük daha sonra düzelmiş inşallah olumlu sonuçlanır bana da sağlıksız diyen 2 doktor var bekliyorum bakalım

Burda okumustum biri vardı yolk sac büyük daha sonra düzelmiş inşallah olumlu sonuçlanır bana da sağlıksız diyen 2 doktor var bekliyorum bakalım
Benim de salı günü kontrolüm, doktor duruma göre bakalım kürtaja alabilirim demişti.. Sürekli okuyorum burda ama benzer durumda olan birini bulamadım hiç.. genelde kalp atımı duyulmuş hep ve olumsuz sonuçlanmış.. Bebeği görememiş olmak da sanırım yolk sac olmasına rağmen boş gebelik olarak adlandırılıyor.. Umarım güzel haberlerle dönersiniz..

Konu bu ama Thread '6+2 kalp atışı duyulmadı..' 6+2 kalp atışı duyulmadı.. link atabildim mi bilemiyorum.umarim siz de güzel haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…