6. Haftada bel ağrısı

sdemiroglu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
119
86
18
31
Kızlar 6 haftalık hamileyim pazartesi kalp atışını dinlemeye gideceğiz ama benim öğrendiğimden beri belim ağrıyor. Bide böyle akıntıyla karışık çok açık kahve bile denmez rengine akıntı geliyor peçeteye sildiğimde. Normal mi bu sizede olmuşmuydu tecrübeli arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum çok korkuyorum daha önce bi düşük yaşadım nolur yardım edin

Canım dilerim rabbimden inşallah sıkıntı yoktur ama ben de ilk hamile kaldığımda 6.haftada sırtım ağrımaya başladı ama benm feci ağrıodu uyuyamayacak derecede koyu akıntı olmadı ama doktora gittiğimizde kalbi atmıodu... Rabbim sana yaşatmaz inşallah

Rahim buyudugu ıcın bel bolgesınde sinir uclarına baskı yapıyor 9 10 haftaya kadar suruyo akıntı için bir Dr danıs kıvamlı oluyor ama renk ıcın dıkkt et

12. Haftaya kadar yasadım lekelenme tarzı benimki daha koyuydu korkma ama Dr söyle ki gerekirse ilaç versin ben 3 ay ilaç kullandım düşük tehlikem vardı geçmiş olsun.
Sağlıkla kucağınıza alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…