6. Haftada kahverengi lekelenme

Perilice88

Elhamdülillah 🤲
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2022
62
37
18
37
Merhaba arkadaslar. Ben 5+6 hftalik tup bebek yontemiyle hamileyim. Yarin 6 haftami doldurcam. Suan progestan kapsun gunde 3 kere provit vitamin ve coraspin kullaniyorum. Birde 6 gunde bir proluton igne kalcadan vururluyorum. Daha onceden enox igne hergun ve estrofen kullaniyodum ama kalp atislarini duyunca biraktirdi doktorum. Benden nadir de olsa ara ara kahverengi leke geliyor bu sabah ta geldi. Agrim sizim yok. Doktoruma sordugumda hamilelikte ara ara gelemsi normal dedi. Benim gibi basina gelen oldumu hic ve sizinde dusuncekerini almak istiyorum. Sizce endiselenmelimiyjm ???

Merhaba 🦋
Bende tüp bebek ile hamile kaldım.
Bu dönemde ara ara olan kanamalar için acil engirrim prolutex iğne yaptılar. 1 2 güne geçti.
Kendinizi 20. Haftaya kadar dinlemeniz gerekiyor.
Ben çok ağır kanamalar da geçirdim ama Allah'a şükür hepsi geride kaldı. Muayeneye çağırmadı mi kanama alanını görmek için. Bazen yerleşme kanaması olabiliyor içerdeki eski kan da atılıyor. Bazen de başka sebepler. Progrestan fitil kullanıyorsunuz sanırım. Onu yapıp ayaklarınızı kaldırın 1 2 saat . İnşallah geçer 🤲

Merhabalar. Muayene gunum.iki gun inceydi keseyi gormeye gittim.sukur kalp atislarinida duydum hersey cok guzel iyi dedi doktorum. Ama bugunbi kahverengi akintim olmus. Sabah progestan kapsul aldim hemen sonrasinda bi kahverengi leke olmus . Ama dedigine gore normalmis. İnsallah oyledir ilk gebeligim ildugu icin ve tup bebekle hamile kaldigim icin haliyle viraz korkuyorum tabiki. İnsallah sorunsuz kazasiz belasiz alirim kucagima allahim.her isteyene versin insallah. Tsk ederim yorum yaptiginizicin 🌸

Merhaba, benim de 6. haftada bir anda boşalan bir kanamam ve ardından kahverengi lekelenmem oldu. sonra geçti birkaç gün içinde. sonra 11. hafta bir daha oldu. normal görünüyor. tabi ağrım falan yoktu. proluton progestan vs her şeye devam ettm o süre zarfında. ama dinlenmek gerekiyor. wc dışında kalkmamıştım ayağa.

Back
X