Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Be de cuma tam 6 haftalık oluyorum benimde kontrolüm o gün umarım duyarız allah yardımcımız olsun ama geç duyanlar da varMerhabalar kızlar cuma günü doktora gidicem kalp atinisini duyar miyim? 6 haftalık olcam cuma günü . Duyanlar kaç haftada duydu acaba ? Çok saolun kızlar şimdiden
6+4 de vajinal ultrasondan duydumMerhabalar kızlar cuma günü doktora gidicem kalp atinisini duyar miyim? 6 haftalık olcam cuma günü . Duyanlar kaç haftada duydu acaba ? Çok saolun kızlar şimdiden
Ben keseyi gördüm 4+5 günlükken bakalım inşllah duyarım dua ediyorum duyyim diye6haftalıkken hem keseyı gorduk hem kalp atısını şükürler olsunama endişe etmeyin kımsenin ki kımseyle uyuşmuyor ona gore ☺
Onsllah duyulur canim ya cok stres oldum ya duyulmazsa diyerek bi duysam dünyalar benim olcakIyi aksamlar. Arkadasim hamile 6.haftada ultrasonda bebegin kalp atislarini doktor görmüş göstermis hatta kendisine fakat sesi duyulmamış. Bugun 7.haftaya girdi beraber gittik doktora hızlı hızlı atiyordu kalbi.her kadında haftalar degisiklik gosterebiliyormus. Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin
![]()
Karından olan ultrasonla mı duydun canm keseyi be zaman gordunBen de tam 6+2 de duymuştum kalp atışını :)
Sağ salim kucağınıza alın inşallah
Son adet tarihin ne canım?Be de cuma tam 6 haftalık oluyorum benimde kontrolüm o gün umarım duyarız allah yardımcımız olsun ama geç duyanlar da var
25 ekim cnm senin neSon adet tarihin ne canım?
Benim 16 ekim ama yumurtlamam ve gün uyumum 26 ekim25 ekim cnm senin ne
Karından olan ultrasonla mı duydun canm keseyi be zaman gordun
Saolasin cnm benm ya benimde duyulur inşallah içimi rahatlattin .Evet karından ultrasonla duyduk keseyi de yine o zaman gördük
Saolasin cnm benm ya benimde duyulur inşallah içimi rahatlattin .❤
Evet canım doğru diyorsun çok saolasin hakkını helal etİnşallah ama duyulmazsa da dert etme ultrason cihazından cihazına bile farkediyor, doktorun durumu anlatır zaten sana :)
Kalbinizi ferah tutun saglikla büyüyor insallahOnsllah duyulur canim ya cok stres oldum ya duyulmazsa diyerek bi duysam dünyalar benim olcak
Benimde beta smdii kafamı karıştırdı. Geçen çarşamba 385çıkmıştı bugün 2710 cıktı anlamadım az mi artmisEvet karından ultrasonla duyduk keseyi de yine o zaman gördük