6.haftada kalp atışı ??

Dnzzz48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
65
24
88
29
Merhabalar kızlar cuma günü doktora gidicem kalp atinisini duyar miyim? 6 haftalık olcam cuma günü . Duyanlar kaç haftada duydu acaba ? Çok saolun kızlar şimdiden

Merhabalar kızlar cuma günü doktora gidicem kalp atinisini duyar miyim? 6 haftalık olcam cuma günü . Duyanlar kaç haftada duydu acaba ? Çok saolun kızlar şimdiden
Be de cuma tam 6 haftalık oluyorum benimde kontrolüm o gün umarım duyarız allah yardımcımız olsun ama geç duyanlar da var

6haftalıkken hem keseyı gorduk hem kalp atısını şükürler olsun 🙏 ama endişe etmeyin kımsenin ki kımseyle uyuşmuyor ona gore ☺️

Bende dun duydum kalp atisini cok guzeldi o guzel sesi duyunca cok mutlu oldum agladim yeni benimde 7 hafta 3 gunluk dedi doktor karindan cok goremedi ama alttan cok net duydu cok guzeldi...

Ben de tam 6+2 de duymuştum kalp atışını :)
Sağ salim kucağınıza alın inşallah

Iyi aksamlar. Arkadasim hamile 6.haftada ultrasonda bebegin kalp atislarini doktor görmüş göstermis hatta kendisine fakat sesi duyulmamış. Bugun 7.haftaya girdi beraber gittik doktora hızlı hızlı atiyordu kalbi. :nazar: her kadında haftalar degisiklik gosterebiliyormus. Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin 🙏

Iyi aksamlar. Arkadasim hamile 6.haftada ultrasonda bebegin kalp atislarini doktor görmüş göstermis hatta kendisine fakat sesi duyulmamış. Bugun 7.haftaya girdi beraber gittik doktora hızlı hızlı atiyordu kalbi. :nazar: her kadında haftalar degisiklik gosterebiliyormus. Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin 🙏
Onsllah duyulur canim ya cok stres oldum ya duyulmazsa diyerek bi duysam dünyalar benim olcak

Back
X