Merhabalar tüp bebekle hamile kaldım 6 haftadayım kanamam var doktora gittim baktı bir sorun yok dedi çoğalırsa geri gel dedi bu durumu yaşıyan var mı acaba
7.haftaya kadar devam etti. hiç birşey yapamıyorsunuz maalesef. göbekten sabah akşam progestron iğnesi yapıyordum zaten. lekelenme olunca doktor ilave olarak duphaston hap verdi. oda progestron hormonu yine. ama kanama devam etti. doktor gerekli olan herşeyi kullanıyorsun zaten başka birşey yapamayız , sakin olmaya calış,bebeğin durumu gayet iyi diyerek istirahat verdi. şimdi çok şükür 15.haftadayım. duphoston a hala devam ediyorum.Ne zaman bitti sizin kanamaniz neler yaptınız
Canım ben de tam 6+0 da lekelenme yaşadım kahverengi 3 gün sürdü ama 2 haftadır coraspirin ve oksaparı doktorum kesti kullanmıyorum progesstan fitil sabah akşam 1 yapıyorum Proluton kalçadan iğne 5 günde 1 oluyorumMerhabalar tüp bebekle hamile kaldım 6 haftadayım kanamam var doktora gittim baktı bir sorun yok dedi çoğalırsa geri gel dedi bu durumu yaşıyan var mı acaba
Normal benimde oluyordu bi sorun yok denildi yerleşme ağrısı denildiMerhaba kızlar
Ben de 17 temmuzda transfer olmuş beş haftalık bir gebeyim
Bi kanamam yok ama ara ara şiddetli ağrım var, doktora gitmeli miyim sizce ? Veya Normal mi bu
Ayakta duramıyorum ben ağrıdanNormal benimde oluyordu bi sorun yok denildi yerleşme ağrısı denildi
Ben de tam 6. haftamdayım. Benimde kahve rengi akıntım var. İlk adet gecikmemin 5. gününde başlamıştı kesilmişti. Geçtiğimiz günlerde tekrar başladı ufak ağrılarım oluyor. Doktorum progestan fitil kullan dedi. Ve kesemin duvara yakın olduğundan kornual gebelik olma ihtimalinin olduğundan bahsetmişti. Çok endişeliyim.Merhabalar tüp bebekle hamile kaldım 6 haftadayım kanamam var doktora gittim baktı bir sorun yok dedi çoğalırsa geri gel dedi bu durumu yaşıyan var mı acaba
Evet 10 dk felan ağrıyor sonra geçiyorduAyakta duramıyorum ben ağrıdan
Sizin de öyle miydi
Merhaba canım hayırlı olsunMerhaba kızlar
Ben de 17 temmuzda transfer olmuş beş haftalık bir gebeyim
Bi kanamam yok ama ara ara şiddetli ağrım var, doktora gitmeli miyim sizce ? Veya Normal mi bu
Merhaba canım hayırlı olsunbenimde hiç kanamam yoktu herşey yolundaydı ikizlere hamileydim normal ağrılar batmalar da olur bu şekilde belirli bi zaman ağrıların olabi
Tüp Bebek mi sizinMerhaba canım hayırlı olsunbenimde hiç kanamam yoktu herşey yolundaydı ikizlere hamileydim normal ağrılar batmalar da olur bu şekilde belirli bi zaman ağrıların olabilir ?
Duphastonda pahali ya7.haftaya kadar devam etti. hiç birşey yapamıyorsunuz maalesef. göbekten sabah akşam progestron iğnesi yapıyordum zaten. lekelenme olunca doktor ilave olarak duphaston hap verdi. oda progestron hormonu yine. ama kanama devam etti. doktor gerekli olan herşeyi kullanıyorsun zaten başka birşey yapamayız , sakin olmaya calış,bebeğin durumu gayet iyi diyerek istirahat verdi. şimdi çok şükür 15.haftadayım. duphoston a hala devam ediyorum.
Merhaba canım çok teşekkür ederim.Merhaba canım hayırlı olsunbenimde hiç kanamam yoktu herşey yolundaydı ikizlere hamileydim normal ağrılar batmalar da olur bu şekilde belirli bi zaman ağrıların olabilir ?
Benim oldu canım. Üç gün önce ultrasona gittim sadece kese gördük ama bakalım haftaya yine gideceğizKızlar 6+1 de illa kalp atışı olması gerekiyor mu? Göremedikleri sonradan gördükleri oldu mu sizlerde?
Kaçtasın canım?Benim oldu canım. Üç gün önce ultrasona gittim sadece kese gördük ama bakalım haftaya yine gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?