6 haftada kanama

akakak

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
79
16
8
27
Merhabalar tüp bebekle hamile kaldım 6 haftadayım kanamam var doktora gittim baktı bir sorun yok dedi çoğalırsa geri gel dedi bu durumu yaşıyan var mı acaba

Ben varım. İki günde bir doktordaydim ilk zamanlar. Tüp bebekte oluyor böyle. İstirahat edin bol bol panik yapmayın. Ama doktora bilgi verin sürekli. İlave progestron hormonu vermişti bana. Coraspirine de 2 gün ara ver demisti
Merhabalar tüp bebekle hamile kaldım 6 haftadayım kanamam var doktora gittim baktı bir sorun yok dedi çoğalırsa geri gel dedi bu durumu yaşıyan var mı acaba

Ne zaman bitti sizin kanamaniz neler yaptınız
7.haftaya kadar devam etti. hiç birşey yapamıyorsunuz maalesef. göbekten sabah akşam progestron iğnesi yapıyordum zaten. lekelenme olunca doktor ilave olarak duphaston hap verdi. oda progestron hormonu yine. ama kanama devam etti. doktor gerekli olan herşeyi kullanıyorsun zaten başka birşey yapamayız , sakin olmaya calış,bebeğin durumu gayet iyi diyerek istirahat verdi. şimdi çok şükür 15.haftadayım. duphoston a hala devam ediyorum.

Acile gittim progesteron vajinalden fitilini verdi onu kullanıyorum 3 gün oldu geçmedi inşallah geçer benimkide

Merhaba kızlar
Ben de 17 temmuzda transfer olmuş beş haftalık bir gebeyim

Bi kanamam yok ama ara ara şiddetli ağrım var, doktora gitmeli miyim sizce ? Veya Normal mi bu

Canım ben de tam 6+0 da lekelenme yaşadım kahverengi 3 gün sürdü ama 2 haftadır coraspirin ve oksaparı doktorum kesti kullanmıyorum progesstan fitil sabah akşam 1 yapıyorum Proluton kalçadan iğne 5 günde 1 oluyorum

Ben de tam 6. haftamdayım. Benimde kahve rengi akıntım var. İlk adet gecikmemin 5. gününde başlamıştı kesilmişti. Geçtiğimiz günlerde tekrar başladı ufak ağrılarım oluyor. Doktorum progestan fitil kullan dedi. Ve kesemin duvara yakın olduğundan kornual gebelik olma ihtimalinin olduğundan bahsetmişti. Çok endişeliyim.

Merhaba kızlar
Ben de 17 temmuzda transfer olmuş beş haftalık bir gebeyim

Bi kanamam yok ama ara ara şiddetli ağrım var, doktora gitmeli miyim sizce ? Veya Normal mi bu
Merhaba canım hayırlı olsun benimde hiç kanamam yoktu herşey yolundaydı ikizlere hamileydim normal ağrılar batmalar da olur bu şekilde belirli bi zaman ağrıların olabilir ?

Duphastonda pahali ya

Merhaba canım hayırlı olsun benimde hiç kanamam yoktu herşey yolundaydı ikizlere hamileydim normal ağrılar batmalar da olur bu şekilde belirli bi zaman ağrıların olabilir ?
Merhaba canım çok teşekkür ederim.
Ya umarım öyledir, bacağıma vuruyor ağrısı. İkizler doğdu mu canım ? Nedir durum şu an sizin de hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…