6. haftada leke geldi yardim lutfen

fatmank

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
219
135
83
38
22 agustosta hcg degerim 105
28 agustosta 1255
1 eylulde 4000 cikti sonuncunun 5000 olmasi gerekiyordu bi yanlislik mi var acaba? Dun kahve akintim basladi gittikce kana benzedi doktora gittim ozele uzun uzun vajinal muayne yapti. Kese gorundu ama bebek icin erken haftaya anlariz dedi. Bugun az bir lekem yine oldu son adet tarihim 27 temmuz. Altinci hafta icinde bu durumda olan oldu aramizda. Kotuyum.

Son durumunnedir

bugün azalıyor diye mutlu başlamıştım sonra bayağı koyu leke geldi. yine moral sıfır bebeğin kalbi atmaya başlamış ama çok bağlanmamak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. doktorumu değiştiricem ya yarın ya perşembe günü gidicem tekrar. çok şükür bebek büyüyor ama her gün korkuyorum.

cvanım benimde oldu 5.haftada dr kahve akıntı bişey olmaz demişti progesteron verdmi dr dikkat et moral çok öenmli hep iyi düşün ben yapamadım ve kaybettim hep aklıma kötü şeyler geldi bak kalbi atmış güzel düşün dua et inş bişeycik olmaz.

sen progestaron kullandın mı kaç hafta leken vardı? kaçıncı hafta kaybettin kalbi atmış mıydı. önce çok korkuyodum da sağlıklı doğamayacaksa düşmesi daha hayırlı cnm artık alıştırıyorum kendimi. doktor progestoran vermedi bana

canım 5.hafta kanamam oldu dr verdi evet kullandım.sonra kesildi kavhe rengi akıntı oldu arada ben hep bişey olacak dedim yada hissettim bilmiyorum dr umda psikolojimi bozdu hep ve 7 haftalık kalp atışı olmadı kürtaj olmak zorunda kaldım canım

Bu konuyu sonra okuyan aynı durumda olan olursa diye yazıyorum. şimdi 7. aya girdik çok şükür lekelerim 1 ay sürdü hiç progestoran kullanmadım oturdum iş yapmadım pek genelde ama sürekli yatmadım kesinlikle. Sonra çok hızlı günde 1 saat yürüdüğümde 5. ayda tekrar bir gün kan geldi. Ama şimdilik iyiyiz çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…