6 haftada lekelenme tavsiyeleriniz

zeytin26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
118
2
116
Denizli
Merhabalar 6 haftalık hamileyim lekelenmeler var kahverengi doktora gittim progesteron verdi bir tane iğne oldum bana yerleşme kanaması gibide geliyor bebeğinin kalp atisini daha duyamadik 6 hafta bitmesi gerekiyormus bu sorunu yasayan varmi

benimde oldu aynı 6.haftada başladı 3.ayın sonuna kadar devam etti.düşük tehlikesinden dolayı demişti doktor.progestanı kullanmaya devam et.hareketlerine de dikkat et dinlen bol bol.bir şey olmaz Allahın izniyle.

birde kalp atışı kişiden kişiye değişiyormuş.biz 6. haftada duymuştuk.

benim de 6. haftada kese ve yolk sac gözüküyordu ama bebek gözükmüyordu.lekelenmem çok hafif olmuştu 10 gün progestan kullandım geçti sonra 10 günün sonunda da kalp atışını görmüştük yani 7+4 te

bugun bende agir lekelenmeden dolayi hast. Gittim. 6.haftamdayim . Progestan verdi bes gun sonra gel dedi. Benim kese gozukuYo ama icinde bebek gozzukmuyo henuuz:( sizde bebek gozikuyomuu

Merhabalar 6 haftalık hamileyim lekelenmeler var kahverengi doktora gittim progesteron verdi bir tane iğne oldum bana yerleşme kanaması gibide geliyor bebeğinin kalp atisini daha duyamadik 6 hafta bitmesi gerekiyormus bu sorunu yasayan varmi

Canim bende 6 haftalık hamileyim lekelenme bende de hâlâ devam ediyor. dün doktora gittim normal dedi.Haftaya kalp atışını duymak için gidicez :)

Bende de 7. Haftadan itibaren 1 küçük kanama, 2 kere de lekelenme oldu. Rapor alıp 3 hafta kadar yattım. Her hafta iğne oldu ben de. İnşallah herhangi bir sorun yoktur. Stres yapmamaya gayret et. Bol bol dinlen. Buarada bebişin gözükecektir yakında endişe etme. Benim de 6. Haftamda kesem gözüküyordu sadece. Allah hepimizi bebeklerimize kavuştursun.

kızlar merhaba bende hamileliğimin 6.haftasının içindeyim malesef dünden beri lekelenmem var sulu akıntıyla birlikte kahverengi renkte geliyor ilk hamileliğimde de aynısını yaşamıştım ve progestanla kesilmişti fakat 10 gün sonra kalp atışının durduğunu öğrendik şimdilik dr a gitmedim ama bugün kesilmezse aramayı düşünüyorum artık bilgisi olsun en azından bu arada cumartesi ilk kontrolümüz olacak

Merhaba zeytin26, çok üzüldüm. Az hareket edip dinlenmen gerekiyor, mümkünse ayağa kalkma tuvalete gitmek dışında. Yemek,temizlik hele ki kesinlikle yapmamalısın. Kahverengi olması demek, önceden bir kanama olduğunu gösteriyor. Yatarak dinlenirsen, iyi gelecektir diye umuyorum. Sol tarafına doğru, ve dümdüz bir şekilde yatmalısın.

Buarada söylemeyi unuttum; benim de başıma aynısı geldiğinde doktorum bana proluton iğne yaptırdı önlem olarak. Tanıdığım bir kaç arakadaşıma da öyle. Bir sor istersen bunu da, bence bekleme ara doktorunu.

Back
X