6. haftada lekelenme

hopefull1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
27
11
3
29
Merhaba arkadaşlar. Daha öncede konu açtım. Artık şu lekelenmeden dolayı çok stresliyim 6+1 im bugün. Geçen haftasonu iki gün peçete gelen leke oldu kahverengimsi. Pazartesi doktoruma gittim kan uyuşmazlığından dolayı test yaptı. Negatif çıktı. Her ihtimale karşı kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum. Progestan verdi günde bir kere. Neyse bu sabah tekrar peçeteye geldi hafif. Doktoru aradım ama müsait değildi. Ara ara normalmi böyle lekelenmeler. Çok korkuyorum

Merhaba bende de oldu tam 6.haftada hatta benim ilk bildiğiniz kandı sonra kahverengiye döndü, 3 gün sürdü. Bende hemen acile gittim ama kesede bebekte gayet iyiydi günde 3 kere duphaston içtim bol bol dinlendim ve geçti. Endişelenmeyin bol bol dinlenin, doktorum kahverengi lekelenme varsa sorun yok demişti, içerdeki eski kan bile olabilirmiş, üstelik ben kan sulandırıcı da kullanıyorum

Hiç sıkmayın canınızı 17.haftaya kadar ara ara lekelenmem oldu. Kontrol altında olun tabi ama başlarda çok normalmiş

Ben şuan 6+4 üm öğrendiğimden beri akıntı leke hatta adet görüyormuşum gibi kanamalarım oldu en son dün kontrol vardı kalp atışlarını gördük. Bebiş sağlıklı olduktan sonra sıkıntı yok dedi doktor progestan fitil kullanıyorum sadece bence canınızı sıkmayın bende burda bir çok öykü okudum sürekli kanaması olduğu halde sağlıcakla bebeğini kucağına alan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…