Merhaba lekelenmeler devam ediyor muMerhaba arkadaşlar. Daha öncede konu açtım. Artık şu lekelenmeden dolayı çok stresliyim6+1 im bugün. Geçen haftasonu iki gün peçete gelen leke oldu kahverengimsi. Pazartesi doktoruma gittim kan uyuşmazlığından dolayı test yaptı. Negatif çıktı. Her ihtimale karşı kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum. Progestan verdi günde bir kere. Neyse bu sabah tekrar peçeteye geldi hafif. Doktoru aradım ama müsait değildi. Ara ara normalmi böyle lekelenmeler. Çok korkuyorum
Benimde beşinci haftadan beri kahverengi akıntılarım oluyor progestan fitil kullanıyorum bir kaybım var bende endişeliyim bu konudaMerhaba arkadaşlar. Daha öncede konu açtım. Artık şu lekelenmeden dolayı çok stresliyim6+1 im bugün. Geçen haftasonu iki gün peçete gelen leke oldu kahverengimsi. Pazartesi doktoruma gittim kan uyuşmazlığından dolayı test yaptı. Negatif çıktı. Her ihtimale karşı kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum. Progestan verdi günde bir kere. Neyse bu sabah tekrar peçeteye geldi hafif. Doktoru aradım ama müsait değildi. Ara ara normalmi böyle lekelenmeler. Çok korkuyorum
Merhaba çok şükür bitti. Progestan fitile başlamıştım günde iki kereydi. 8. haftada bitirdim çok şükür gayet iyiyim şuan böyle devam eder inşallahMerhaba lekelenmeler devam ediyor mu
Bende duphaston kullanıyorum üç kere ama 3 gündür kırmızı kahve silince gelen lekelerm oluyorMerhaba çok şükür bitti. Progestan fitile başlamıştım günde iki kereydi. 8. haftada bitirdim çok şükür gayet iyiyim şuan böyle devam eder inşallah
Merhaba lekelenmelerniz geçti mi acaba?Merhaba bende de oldu tam 6.haftada hatta benim ilk bildiğiniz kandı sonra kahverengiye döndü, 3 gün sürdü. Bende hemen acile gittim ama kesede bebekte gayet iyiydi günde 3 kere duphaston içtim bol bol dinlendim ve geçti. Endişelenmeyin bol bol dinlenin, doktorum kahverengi lekelenme varsa sorun yok demişti, içerdeki eski kan bile olabilirmiş, üstelik ben kan sulandırıcı da kullanıyorum
Merhaba hayır maalesef geçmedi her gün 1 kere bile olsa geliyorMerhaba lekelenmelerniz geçti mi acaba?
Rahim ağzı yaranız var mı ? Doktorunuz ne diyor ?Merhaba hayır maalesef geçmedi her gün 1 kere bile olsa geliyor
hayır yok, çok küçük 2 tane kanama alanı gördü yani kanamış ve durmuş o yüzden vücudumun eski kan olarak onları attıgını söyledi, bebekte kesede gayet iyi cok şükür, progesteran ve endol kullanıyorum zatenRahim ağzı yaranız var mı ? Doktorunuz ne diyor ?
Benim en son perşembe günüydü randevum bebek ve kese iyiydi kanama alanım yok dedi ama son üç gündür lekelerim var silince gelen ama benim rahim ağzı yaram var ondan da olabilir , devlete gidiyorum cihazları iyi değil karından net göremeyip hep alttan bakıyorlar o yüzden girmek pek istemiyorum , pıhtılaşma ve ağrılı kanamam yok ama huzursuz da oluyorumhayır yok, çok küçük 2 tane kanama alanı gördü yani kanamış ve durmuş o yüzden vücudumun eski kan olarak onları attıgını söyledi, bebekte kesede gayet iyi cok şükür, progesteran ve endol kullanıyorum zaten
Duphaston adet sökücü olarak veriliyor bildiğim bence yarın ilk iş doktora git benimde kanamam olmuştu hatta kanama alanım da oldu progestan fitil kullandım Allah’a şükür hiç bi sorun yaşamadım. Sarıgazı yaşam arif Yılmaz’ı öneririm çok iyi doktordur duphastonu da bırak benceBende duphaston kullanıyorum üç kere ama 3 gündür kırmızı kahve silince gelen lekelerm oluyor
Gittim kanama alanım yok duphaston kullanmana bile gerek yok erezyon kaynaklıdır dedi lekelenmeler içinDuphaston adet sökücü olarak veriliyor bildiğim bence yarın ilk iş doktora git benimde kanamam olmuştu hatta kanama alanım da oldu progestan fitil kullandım Allah’a şükür hiç bi sorun yaşamadım. Sarıgazı yaşam arif Yılmaz’ı öneririm çok iyi doktordur duphastonu da bırak bence
Arif hocaya mı gittin ? Benim de kanama alanım sadece 1-2 gün vardı sonra geçti ama ben 14 haftaya kadar ne olur ne olmaz kullandım progetran rahmi kalınlaştırıyor bebeğin tutunmasını sağlıyor demişti bilemedimGittim kanama alanım yok duphaston kullanmana bile gerek yok erezyon kaynaklıdır dedi lekelenmeler için
Ümraniye’ye devlete gittim ben de 3 ay kullanırım duphaston ne olur ne olmaz diye bunu veriyorlar progesteron diye orada,Arif hocaya mı gittin ? Benim de kanama alanım sadece 1-2 gün vardı sonra geçti ama ben 14 haftaya kadar ne olur ne olmaz kullandım progetran rahmi kalınlaştırıyor bebeğin tutunmasını sağlıyor demişti bilemedim
Şimdiki durumunuz nedir aynı durum bende de varBen şuan 6+4 üm öğrendiğimden beri akıntı leke hatta adet görüyormuşum gibi kanamalarım oldu en son dün kontrol vardı kalp atışlarını gördük. Bebiş sağlıklı olduktan sonra sıkıntı yok dedi doktor progestan fitil kullanıyorum sadece bence canınızı sıkmayın bende burda bir çok öykü okudum sürekli kanaması olduğu halde sağlıcakla bebeğini kucağına alan
Muayenesi ne kadar acaba ?Duphaston adet sökücü olarak veriliyor bildiğim bence yarın ilk iş doktora git benimde kanamam olmuştu hatta kanama alanım da oldu progestan fitil kullandım Allah’a şükür hiç bi sorun yaşamadım. Sarıgazı yaşam arif Yılmaz’ı öneririm çok iyi doktordur duphastonu da bırak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?