Ben yeni bu haftadayım. Henüz çok şikayetim yok. Bir kaç hafta böyle olur sonra geçer diyorlar korkma. Bir de ben sana sorayım? Benim bebeğim 6. Haftada alttan ultrasonda göründü sen gördün mü ya da kalp atışını duydun mu
çok kötu şekilde benimde bulantılarım var 1 haftadir ben çubuk kraker yiyorum iyi geliyor yağli salçalı yemek goremeye tahammül edemiyorum tiksintim herşeyden
Benım 5. Haftadan itibaren asırı mide bulantım vardı gece gündüz hiç bitmeyen su bir haftadır neredeyse yok. Gece gunduz cok zorluyor kokular cok rahatsız ediyordu.
Naneli sakız, peynir ekmek, tuzlu şeyler, ayva, kola(malesef), burna vicks sürmek, güneşe çıkıp derin nefes almak bunlar benim rahatlama yöntemlerim. Ama malesef tamamen geçmiyor
Merhabalar tekrar baya zaman geçmiş ustunden ama şimdi nasıl oldunuz kızlar? Daha iyisinizdir insallah benim bu 2. Gebeliğim 4 yasında oglum var ondada aynı seyler oldu ilk 4 ay asırı bulantı kusma 5. Ay azaldı baya 29 haftadayim hala bulanıyor ama kusmuyorum sabit şeyler yiyebiliyorum hala herseyı midem almıyor bunada sukur diyelim.
Tabi yanmalar arttı doktor bana 5. Ay mide korucuyu ılac verdi çünkü şiddetli ağrı yanmada yaşadım iyi geldi 1 ay kullandım. Şimdi ilaçsız idare te ediyorum
Merhabalar bende 6. Hafta ortalarında başladı bulantı tek midemi hafifleten şey çubuk kraker ondada tek marka olucak birde tatlıdan inanılmaz tiksindim nerdeyse kokusunu duymak istemiyorum O derece . Bunlar geçer umarım yeter ki sağlıklı olsunlar