Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet tabı kı baslarda 2 gune 2 katına yukselır. sonra 3 gunde sonra 4 gunde.. sureklı artmaz oyle :) zaten kalp atısı zamanı beta bakılmaz artık bebek kontrol edılır.6+1 de betam 10bindi yüzde 50lik artışa göre uygun ama 2 katı artışa göre geride kaldi. Doktorum kese ve yolk kesesini gördü kalp atışı görmeyi bekliyoruz. Sorum şu bir haftadadan sonra beta artış hızı yavaşlar mı ilk günlerde 3 kat gitti
İçimi rahatlattiniz iki gözüm iki Çeşme doktora gittim yolk kesesi göründü 6+1 de 6+6 da kalp atışı için gideceğiz inşallah sağlıkla doğarevet tabı kı baslarda 2 gune 2 katına yukselır. sonra 3 gunde sonra 4 gunde.. sureklı artmaz oyle :) zaten kalp atısı zamanı beta bakılmaz artık bebek kontrol edılır.
allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın:) bana da sana da tum hamılelere :)İçimi rahatlattiniz iki gözüm iki Çeşme doktora gittim yolk kesesi göründü 6+1 de 6+6 da kalp atışı için gideceğiz inşallah sağlıkla doğar
Evet yavaslar benim de yavaslamisti kese gordukten sonra beta baktirmaya gerek yok6+1 de betam 10bindi yüzde 50lik artışa göre uygun ama 2 katı artışa göre geride kaldi. Doktorum kese ve yolk kesesini gördü kalp atışı görmeyi bekliyoruz. Sorum şu bir haftadadan sonra beta artış hızı yavaşlar mı ilk günlerde 3 kat gitti
Keseyi gördükten sonra hcg baktırmaya çok da gerek kalmıyor aslında çoğu zaman.6+1 de betam 10bindi yüzde 50lik artışa göre uygun ama 2 katı artışa göre geride kaldi. Doktorum kese ve yolk kesesini gördü kalp atışı görmeyi bekliyoruz. Sorum şu bir haftadadan sonra beta artış hızı yavaşlar mı ilk günlerde 3 kat gitti
İnşallah öyledir teşekkür ederimEvet yavaslar benim de yavaslamisti kese gordukten sonra beta baktirmaya gerek yok
İnşallahEvet yavaşlıyor merak etmeyinbeta artış hızı gittikçe yavaşlar zaten bir süre sonra da beta düşmeye başlar bu da genelde 12. Haftaya denk geldiği için bulantı gibi belirtiler bu haftalardan sonra hafifler
Benim embriyo ve yolk sac gorundukten sonra artis hizim %40 lara dusmustu. Ama doktorlar bunun onemli olmadigini soyledi. Sizdeki dusunduren sey pihtili lekelenme bence. Yerlesme de olabilir. Ama doktorunuza danisip progestan destegi alabilirsinizYüzde kaç yavaşlaması normal acaba? İlk ultrasonda 6mm kese görd doktor ama yoll sac ve embriyo yok belki geç döllenmedir hcg bakalım dedi. İlk kez ultrason günü hcg yaptırdım 2800 çıktı, 2 gün sonra 3100 çıktı, sonra 3300 oldu. Kese gözükmüştü o nedenle mi bu kadar az arttı??? 7 gündür de pıhtılı hafif kırmızı lekelenme yaşıyorum
İlk iki testte %6 ve %10 artan beta değerim, dün 10mm kese göründükten sonra yapılan testte %40 artış göstermiş. Acaba düzene mi girdi diye düşünüyorumBenim embriyo ve yolk sac gorundukten sonra artis hizim %40 lara dusmustu. Ama doktorlar bunun onemli olmadigini soyledi. Sizdeki dusunduren sey pihtili lekelenme bence. Yerlesme de olabilir. Ama doktorunuza danisip progestan destegi alabilirsiniz
Olabilir. Sizin su an takip etmeniz gereken yolk sac ve embriyonun gorunmesi. Betaya takilmayinİlk iki testte %6 ve %10 artan beta değerim, dün 10mm kese göründükten sonra yapılan testte %40 artış göstermiş. Acaba düzene mi girdi diye düşünüyorum
Canım durumumuz aynı banada öyle dediler son iki betam %66 değilde 54 oranında arttı yavaş arttı diye dış gebelik dediler hatta ama korkmamak lazım sanırım ben bunun üstüne gittiğimde bana daha beterini de dediler ama yarım saat sonrası kalp atımını dahi gördüm 5+4 te bugün 5+6 dalgalanmayı duyduk haftaya tam gümbür gümbür duyarsın dedi doktor ben şunu analdım beta keseden sonra boş bence bazı doktorlar kitapta çok takılı kalıyor degerlenditştkrn bence tecrübeye bakmaları lazım ama sorsan dedikleri biz bunu okuduk böyle yazar kitapta bunu diyebiliriz ama öyle olmuyor benim son 2 betadan sonra verdşplm beta toparlanmıştı artık bakmayı bıraktım geç döllenme ise eğer betada dalgalanmalar normalmiş bide buna çok denk geldim ben6+1 de betam 10bindi yüzde 50lik artışa göre uygun ama 2 katı artışa göre geride kaldi. Doktorum kese ve yolk kesesini gördü kalp atışı görmeyi bekliyoruz. Sorum şu bir haftadadan sonra beta artış hızı yavaşlar mı ilk günlerde 3 kat gitti