6.haftadan sonra beta artış hızı yavaşlar mı

seminfam

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
318
114
18
34
6+1 de betam 10bindi yüzde 50lik artışa göre uygun ama 2 katı artışa göre geride kaldi. Doktorum kese ve yolk kesesini gördü kalp atışı görmeyi bekliyoruz. Sorum şu bir haftadadan sonra beta artış hızı yavaşlar mı ilk günlerde 3 kat gitti

6+1 de betam 10bindi yüzde 50lik artışa göre uygun ama 2 katı artışa göre geride kaldi. Doktorum kese ve yolk kesesini gördü kalp atışı görmeyi bekliyoruz. Sorum şu bir haftadadan sonra beta artış hızı yavaşlar mı ilk günlerde 3 kat gitti
evet tabı kı baslarda 2 gune 2 katına yukselır. sonra 3 gunde sonra 4 gunde.. sureklı artmaz oyle :) zaten kalp atısı zamanı beta bakılmaz artık bebek kontrol edılır.

evet tabı kı baslarda 2 gune 2 katına yukselır. sonra 3 gunde sonra 4 gunde.. sureklı artmaz oyle :) zaten kalp atısı zamanı beta bakılmaz artık bebek kontrol edılır.
İçimi rahatlattiniz iki gözüm iki Çeşme doktora gittim yolk kesesi göründü 6+1 de 6+6 da kalp atışı için gideceğiz inşallah sağlıkla doğar

İçimi rahatlattiniz iki gözüm iki Çeşme doktora gittim yolk kesesi göründü 6+1 de 6+6 da kalp atışı için gideceğiz inşallah sağlıkla doğar
allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın:) bana da sana da tum hamılelere :)

Evet yavaslar benim de yavaslamisti kese gordukten sonra beta baktirmaya gerek yok

Keseyi gördükten sonra hcg baktırmaya çok da gerek kalmıyor aslında çoğu zaman.

Evet yavaşlıyor merak etmeyin 😊 beta artış hızı gittikçe yavaşlar zaten bir süre sonra da beta düşmeye başlar bu da genelde 12. Haftaya denk geldiği için bulantı gibi belirtiler bu haftalardan sonra hafifler

Back
X