Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence geç döllenmedir :) son adet tarihine göre haftası belirlenmişse ileri bir hafta çıkıyor o nedenle kalp atışı alınamamıştır bir daha gittiğinde inşallah duyarsınız :)
Bozmayın sakın moralinizi.
Önce doktorunuzu değiştirin. Bu süreçte bence en önemli şeylerden biri doktor secimi. Moral bozan, negatif konuşan başta doktor olmak üzere çevrenizdeki herkesten kaçarak uzaklaşın!
İkincisi benim bildiğim kadarıyla beta hcg değeri 10.000 olmadan kalp atışı duyulmuyor. Herkesin değeri aynı haftalarda aynı yükseklikte olmuyor.
Sadece sabredin ve olumlu düşünün lüfen.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
kontrole gittim doktor 6 haftalık olduğunu söyledi keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık sabahtan beri çok kötüyüm normal mi bu?
yanlış bilmiyorsam 5. haftadan sonra kalp atışı duyuluyormuş((
kontrole gittim doktor 6 haftalık olduğunu söyledi keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık sabahtan beri çok kötüyüm normal mi bu?
Seninle sıkıntımız ayni bende pazartesi günü heyecanla gittim kalp atışını duyarım diye ama maalesef 6+1ama bebek bile görünmedi doktorum haftaya gel 2 günde bile çok şey değişir dedi... Benimde çok canım sıkıldı ama şu an iyiyim herşey Allah tan umarım sağlıklı ve hayırlı olur diyelimm...