6 haftalık bebekte kalp atışı yok

R1na

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
47
10
8
Merhaba kızlar hamileyim ultrasonda embryo 5 mm görünuyo dün Hastaneye hafif kanama nedeniyle gittim kese ve embryo var ama kalp atışını göremedi haftaya belli olur dedi aynı durumu yaşayan varmı sizce haftaya oluşurmu boşuna ümitlenmek istemiyorum 😔

Merhaba kızlar hamileyim ultrasonda embryo 5 mm görünuyo dün Hastaneye hafif kanama nedeniyle gittim kese ve embryo var ama kalp atışını göremedi haftaya belli olur dedi aynı durumu yaşayan varmı sizce haftaya oluşurmu boşuna ümitlenmek istemiyorum 😔
Gebelik kac haftalik ?

Benim keseye göre 7+0 gözüküyordu embriyo da kalp atışı da gözükmemişti doktor boş gebelikten şüphelenip on gün sonra çağırdı. Embriyo gözüktü ve kalp atışını da duyduk meğer yeni 7+0 olmuş bazen ölçüm de yanlış olabiliyor. Umarım sizde müjdeli haber alırsınız.

Ay pardon başlığa yazmışsınız bence çok erken bir hafta. 9’a kadar normal hatta duyulmaması bazen çok cılız olduğu için ultrason ses algılayamıyor ancak bende kanama olmamıştı ona bir şey diyemeyeceğim 🥲

Benim keseye göre 7+0 gözüküyordu embriyo da kalp atışı da gözükmemişti doktor boş gebelikten şüphelenip on gün sonra çağırdı. Embriyo gözüktü ve kalp atışını da duyduk meğer yeni 7+0 olmuş bazen ölçüm de yanlış olabiliyor. Umarım sizde müjdeli haber alırsınız.
IMG_0002.webp

Bunu kadın doktroumda almıştım geçen hafta cuma
Dün hastanede 5 mm ölçtü doktor 6 haftalık oluyo heralde

Son adetime göre 8 haftalık ama gec döllenme oldu bende ultrasonda 5 mm görünüyo 6 haftalık galiba
Aaa cok yeniymis toparlar o kendini insaAllah . Rabbim gonlunuze gore versin bebisiniz size sımsıkı tutunsun 🌹

Back
X