6 haftalik burun resimli

Evet çok haklı olabilirsiniz.Ama bende burnun uzun sürede vereceği tepkilere tanıklık etmiş olsun,yapacağı manevraların dönüşlerini tahmin edecek kadar sonucu olsun istiyorum.Ben 3 yıldır burun ameliyatı yapan birine ameliyat oldum teknik güzel ama yaptığı her şeyim bir dönüşü oldu.
Barış Çakır,Eren Taştan ve Tural Fatullayev aklımdaki isimler.
kime oldunuz barış eren arasında kaldım çok kararsızım

Merhaba arkadaslar Ben yaklasik 6 yil once unlu bir doktora burnumu yaptirdim. Uzun ve yamuk bir burunla beni yolculadı :)
Şubatta revizyon oldum. Bu kadarını beklemiyordum. Çok beğendim. Sizlerin de görüşlerini merak ettim.
Şu anda nostril retainer kullanıyorum geceleri ve gündüzleri evdeyken burun deliklerimin eşit iyileşmesi için.
Ben de burnumu yaptirmak istiyorum hatta o kadar ozguvenimi etkiliyorki anlatamam fakat benim burun ucum top gibi ve burun kanatlarim biraz etli yandan uzun duruyor cok olmasada haliyle ortalama burunlara gore de buyuk hic kendi burun seklim gibi ameliyat olan gormedim bu tarz burnun guzel olma ihtimali var mi 🥺 gercekten guzel bir buruna sahip olmak cok istiyorum fakat korkuyorum bir suru doktor bir suru secenek hangisi benim icin en iyisi nasil bilecegim:(((

kime oldunuz barış eren arasında kaldım çok kararsızım
Ben ikinci ameliyatımı olalı 10 ay olacak.İyice iyileşsin diye önümüzdeki kışa kadar bekleyip görüşmelere başlayacağım.Önümüzdeki yaz ameliyat olabilirim diye düşünüyorum.Bence iki isimde iyi ama Barış beyin tarzı bambaşka.Üçüncü ameliyatı yapmıyormuş bu sebeple bu ara çok takip etmiyorum.Tural bey ile Eren beyin yaptığı burunlar birbirine çok benziyor.Tural bey Eren Bey’in öğrencisiymiş diye duymuştum.
Son dönemde listeme Erkan Soylu’da eklendi.Yaptığı burunları beğeniyorum:)

Merhaba arkadaslar Ben yaklasik 6 yil once unlu bir doktora burnumu yaptirdim. Uzun ve yamuk bir burunla beni yolculadı :)
Şubatta revizyon oldum. Bu kadarını beklemiyordum. Çok beğendim. Sizlerin de görüşlerini merak ettim.
Şu anda nostril retainer kullanıyorum geceleri ve gündüzleri evdeyken burun deliklerimin eşit iyileşmesi için.
merhaba burnunuz gayet güzel gözüküyor güle güle kullanın. kaburgadan kıkırdak alındı mı acaba. sonrasında çok şişliğiniz morluğunuz oldu mu. Bana da özelden resim yollayabilirseniz çok memnun olurum

Back
X