- 17 Aralık 2015
- 140
- 48
- 98
- Konu Sahibi incitanemmmmm
-
çarpıntımı oluyor sende deBende de aynısı
Çarpıntı degil ama aniden gelen bas donmesi ve uyku, mide Yaman vardı geçti ama bulantı yok vende hemde hic. Uyku problemi sadece.çarpıntımı oluyor sende de
ay ne güzel bende iştah faln kalmadı hiçbişey canım istemiyor midem kazınıyor açım ama yiyemiyorumÇarpıntı degil ama aniden gelen bas donmesi ve uyku, mide Yaman vardı geçti ama bulantı yok vende hemde hic. Uyku problemi sadece.
Ay o zordur isteay ne güzel bende iştah faln kalmadı hiçbişey canım istemiyor midem kazınıyor açım ama yiyemiyorum
seninki kaç haftalıkAy o zordur isteYemen gerekenleri yiyememek. Anneme cekmisim galiba onda da hic olmamış
Benimki de altı hafta Can'ım yedi olmak üzere sende 6 degil mi?seninki kaç haftalık
Heyecanlı misin sende ? Her gün hayal ediyorum bu gün neleri büyüdü be kadar minik diye :)Benim ki 6 haftalık canım şuan
Haftaya randevu verdi kese ve kalp atışları icin, sen? Geçmiyor Zamanheyecanlıyım tabi şuanda organları oluşuyor öyle demişti geçen hafta doktor kalp atışlarını duydunmu
İkisini birden göreceğim duyacağım. :) Hayirlisibenim geçen hafta keseyi gördü ama haftaya gidecem kalp atışları için
Evet annem gibi olursam olmayacak galiba. Çünkü hic bir değişiklik hissetmiyorum ne bulantı ne aserme ne fazla iştah herşey aynıİnşallah Senin bulantın olmayacaksa çok iyi maşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?