6 haftalik gebelik kahverengi akinti

elosul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2023
25
14
3
31
arkadaslar merhaba tam 6 haftalik hamileyim. 4 gun once kese ve bebegi gördük her şey normaldi. Hatta bu cuma günü kalp sesi dinlemeye gideceğiz. İç çamaşırımda yok ama peçeteyle sildigimde çok az sadece peçetede görülecek kadar kahverengi lekelenme var. İlk aylarda ki düşük tehdidi yüzünden psikolojim hiç iyi değil lütfen düşük tecrübesi olanlar cevaplasın bir sorun teşkil eder mi? Bunun dışında hiçbir şikayetim yok ne karın ağrım ne Batma. Sadece çok az peçetede lekelenme var

Doktorunuza mutlaka danışmalısınız ilaç verebilir

merhaba gecmis olsun ne yaptınız? ben de tam olarak aynı zamandayım ve aynı seyi yasadım

Aynı durum bende 10. haftada oldu canım hiç korkma görülebilen bir durum . bana progestan fitil başlamıştı doktor. kendi doktoruna muhakkak yine bilgi vermelisin

Aynı durum bende 10. haftada oldu canım hiç korkma görülebilen bir durum . bana progestan fitil başlamıştı doktor. kendi doktoruna muhakkak yine bilgi vermelisin
Benimde aynı şekilde 7 haftalık hamileyim 3 4 günde bir kahverengi leke oluyor progestan kullanıyorum. Sizin lekelenmeniz kesildi mi acaba

6 haftalık hamileyim keseyi gördük geçen hafta ama belirtim yok kasıklarımda kramplar oluyordu çoo hafif oda gitti normalmi belirti olmaması hamile gibi hissedememk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…