6 haftalık gebelik ve lekelenme

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
Arkadaslar selam lütfen basına gelen yazablrmi faktor bes heterozigot pıhtı bozuklugum var clexane 0;6 alıyorum bugun sabah kahve lekelenmem oldu cok korkdum doktora gttim progesteron verdi yat dnlen dedi bebek gorunuyor kalp atısı haftaya alıcakdık daha kese de iyiymis ama lütfen bana yardımcı olun :(

Arkadaslar selam lütfen basına gelen yazablrmi faktor bes heterozigot pıhtı bozuklugum var clexane 0;6 alıyorum bugun sabah kahve lekelenmem oldu cok korkdum doktora gttim progesteron verdi yat dnlen dedi bebek gorunuyor kalp atısı haftaya alıcakdık daha kese de iyiymis ama lütfen bana yardımcı olun :KK43:

Canım benimde gecen hafta sabah kontrolum vardı bebek gozuktu kalp atısı yoktu gecesinde kahve lekelenmelerim oldu acile gittim kese arkasında kanama var dusebilir düsmeyedebilir dendi gayet rahat rahat cok zoruma gitmisti progestron ve ıstırahat verdi bikac gun sonra baska doktora gittim kahverengi den değil kırmızıdan kork tabı bızım ıcın her kanam dusuk rıskı dedi 200 mg sabah aksam progestron kullanıyorum alttan 2 günde durdu lekelenmelerim cok sükür tabı bol ıstırahat sadece tuvalete ve yemeğe kalktım cok dikkat et ve dua et hersey Allahtan yicek ekmeği varsa yer napalım kan pıhtılasması konusunda fikrim yok ama .

Back