6 haftalik gebelikte lekelenme !!!

Allah yardımcın olsun inşallah bu sefer sağ salim kucağina alırsın inşallah.kasikta ağrı oluyormu yada başka belirti falan
Sağolasın, hiç belirti olmadi bende, dusugumde 8.haftada kalbi durmuş ama herşey aynı devam etti akıntım her zaman ki gibiydi hiç fark olmadı 13.haftada bı gün önce çok minik bı leke geldi kirli akıntı gibi ertesi gün kanamaya döndü acile gittik durmuş kalbi dedi ertesi gün kürtaj randevusu verdiler o gece çok sancılı geçti o lekelenmenin geldiği dkikaya kadar hiçbir şey olmamisti, ve kürtajdan sonrada yaklaşık bir hafta bulantı falan devam etti, bu sefer de ağlaya ağlaya gittim lekelenmem var düştü diye ama şükür birsey olmadı rutin ağrılar var gebelikte olan bel biraz karın ağrısı ekstra bı ağrı yok, oda dinlenince geçiyor, geçmese sıkıntılı ama geçiyor, ilacımı kullandım şimdi temiz dedi tedbiren bir ay daha günde bir kez fitile devam edicem, yani ne olacağı hiccc belli değil inşallah problemsiz geçer gider sizinde

Çok zor bir süreç sürekli bişey olacak mı diye bekliyoruz Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah bugün hemen doktoruma soyledim progestan 200 mg kullanmamı söyledi günde 2 tane ağızdan hemen bir tane içtim ictigimden beri bir mide bulantısı var ama sorun değil yeterki bebeğim iyi olsun.

Malesef öyle yan etkisi olan bir ilaç mide falan bulanıyor tekrar kontrolünde bı danış fitil olarak kullanmak daha kolay ve yan etkisi daha az, sağlıcakla kavuşuruz inşallah

Malesef öyle yan etkisi olan bir ilaç mide falan bulanıyor tekrar kontrolünde bı danış fitil olarak kullanmak daha kolay ve yan etkisi daha az, sağlıcakla kavuşuruz inşallah
Yarın kontrolüm var gidince sorarım canım inşallah kavuşuruzbu arada bu ağızdan kullanılan ilaçla fitil olarak kullanılan ilaç aynı mi hap mi yani fitil olarak kullanılıyor anlamadim

Yarın kontrolüm var gidince sorarım canım inşallah kavuşuruzbu arada bu ağızdan kullanılan ilaçla fitil olarak kullanılan ilaç aynı mi hap mi yani fitil olarak kullanılıyor anlamadim
Ayni aynı ikisi içinde kullanılıyor, hormon olduğu için yan etkisi ağızdan daha fazla fitilde yan etki az ama daha etkili yani kullanmanda sakınca olacağını zannetmiyorum sen bı danış, yedi 24mide ağrısı bulanti yanma arası bı şişlik çok rahatsız ediyor, ben bir kutu kullandıktan sonra sormayı akıl ettim günlerce suda içsem sabah akşam cikardim, normal gebelik bulantım daha azmis yani bende gebelikten zannediyordum

Valla 4 gibi içtim bende bulantı var ama kusma yok istahta da sıkıntı yok yarın ben bı sorim en iyisi doktorum onerirse fitil şeklinde kullanırım şu akıntım bitsin yeterki

Mrb sizi merak ettim durumunuz nasıl oldu inşallah bebeğiniz iyidir

Çok üzüldüm Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…