- 4 Şubat 2024
- 26
- 8
- 6
- Konu Sahibi Senbenbizz
-
Çok normal. Genelde 7.haftadan itibaren başlıyor bulantı kusma halsizlik felan ama hiç başlamayan ve belirtisiz süren o kadar çok gebelik de var ki :) yani herkeste değişiyor herkeste farklı ilerliyor gebelik. Yarın da kalp atışını duyarsınmerhaba, 6+5 günlük hamileyim. keseyi 2 hafta önce gördük. yarın da kalp atışı için gideceğiz ama bende hiçbir belirti yok diyebilirim. Herkes o kadar abartılı şeyler yazıyorki biraz tedirginim bu yüzdenSizin belirtileriniz yoğun olarak ne zaman başlamıştı?
Teşekkür ederimm. Umarım yarın iyi haberleri alırızÇok normal. Genelde 7.haftadan itibaren başlıyor bulantı kusma halsizlik felan ama hiç başlamayan ve belirtisiz süren o kadar çok gebelik de var ki :) yani herkeste değişiyor herkeste farklı ilerliyor gebelik. Yarın da kalp atışını duyarsın
Haber vermeyi unutma canimTeşekkür ederimm. Umarım yarın iyi haberleri alırız
Evet eşim çok sağlıklı besleniyor. Umarım bu bilgi gerçektirKocanın beslenmesi ve sağlığı yerindeyse alkol, sigara vs kullanmıyorsa mide bulantısı vs olmuyormuş öyle okumuştum biryerde. bence şanslısınız bazı kadınlar mide bulantısından mutfağa bile giremiyor.
Aminn çok çok teşekkür ederimmÖncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Endişelenmeye hiç gerek yok, benim ikizdi yine de dediğin haftalarda hiçbir belirtim yoktu. Mide bulantısı da çok sonra başlamıştı. Sağlıkla doğdular Allah'a çok şükür. Bütün olumsuz düşüncelerden uzak durmaya çalış ve keyfini sür bu güzel ve özel günlerin.
16. Haftadayım koku hassasiyeti dışında hiç belirti yaşamadım korkmayınmerhaba, 6+5 günlük hamileyim. keseyi 2 hafta önce gördük. yarın da kalp atışı için gideceğiz ama bende hiçbir belirti yok diyebilirim. Herkes o kadar abartılı şeyler yazıyorki biraz tedirginim bu yüzdenSizin belirtileriniz yoğun olarak ne zaman başlamıştı?
Allahın V.İ.P kulları onlar ciddenHerkesin bünyesi farklı kimisi hiç kusmadan belirti yaşamadan doğuruyor vallahi
Kalp atışını duydunuz mu?merhaba, 6+5 günlük hamileyim. keseyi 2 hafta önce gördük. yarın da kalp atışı için gideceğiz ama bende hiçbir belirti yok diyebilirim. Herkes o kadar abartılı şeyler yazıyorki biraz tedirginim bu yüzdenSizin belirtileriniz yoğun olarak ne zaman başlamıştı?
Evet duyduk çok şükürKalp atışını duydunuz mu?
İnşallahEvet duyduk çok şükür6+6 da duymuş olduk. Darısı herkesin başına
Siz de güzel haberler alırsınız inşallahİnşallahBenim de 7+1 perşembe günü inşallah duyacağım
Maşallah ne kadar güzelllİlk gebeligim tüp bebekti planlı olunca belirti aramadım tahlil verdim direk, hamileliğimde bir kez bile midem bulanmadi aserme olmadı çok rahat geçti, ikinciye hamileyim doğal yoldan olunca anlamamışım hiç belirtim yoktu ogrendigimde 7 haftalikti direk gittim kalbini dinledim, 10. Haftaya giriyor hamile oldugumu unutuyorum o derece yine belirtisiz geçiyor.
Herkes belirti yaşayacak diye bir şey yok ki mesela ben hiç mide bulantısı uyku hali vs yaşamadım umarım siz de yaşamazsınız rahat geçermerhaba, 6+5 günlük hamileyim. keseyi 2 hafta önce gördük. yarın da kalp atışı için gideceğiz ama bende hiçbir belirti yok diyebilirim. Herkes o kadar abartılı şeyler yazıyorki biraz tedirginim bu yüzdenSizin belirtileriniz yoğun olarak ne zaman başlamıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?