6 haftalık gebeyim belirti yok. normal mi?

Senbenbizz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2024
26
8
6
merhaba, 6+5 günlük hamileyim. keseyi 2 hafta önce gördük. yarın da kalp atışı için gideceğiz ama bende hiçbir belirti yok diyebilirim. Herkes o kadar abartılı şeyler yazıyorki biraz tedirginim bu yüzden Sizin belirtileriniz yoğun olarak ne zaman başlamıştı?

Çok normal. Genelde 7.haftadan itibaren başlıyor bulantı kusma halsizlik felan ama hiç başlamayan ve belirtisiz süren o kadar çok gebelik de var ki :) yani herkeste değişiyor herkeste farklı ilerliyor gebelik. Yarın da kalp atışını duyarsın

Teşekkür ederimm. Umarım yarın iyi haberleri alırız

Kocanın beslenmesi ve sağlığı yerindeyse alkol, sigara vs kullanmıyorsa mide bulantısı vs olmuyormuş öyle okumuştum biryerde. bence şanslısınız bazı kadınlar mide bulantısından mutfağa bile giremiyor.

Öncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Endişelenmeye hiç gerek yok, benim ikizdi yine de dediğin haftalarda hiçbir belirtim yoktu. Mide bulantısı da çok sonra başlamıştı. Sağlıkla doğdular Allah'a çok şükür. Bütün olumsuz düşüncelerden uzak durmaya çalış ve keyfini sür bu güzel ve özel günlerin.

Evet eşim çok sağlıklı besleniyor. Umarım bu bilgi gerçektir

Aminn çok çok teşekkür ederimm Umut oldunuz

ben tüm hamilelik boyunca mide bulantısı, mide yanması hiçbir şey yaşamadım.
korunmayı bırakmasak, adetim gecikmese karnım çıkana kadar hiç fark etmezdim bile. neyse ki takip ettiğim için çok erken fark ettim ama belirtiler değişiyor kişiden kişiye.

16. Haftadayım koku hassasiyeti dışında hiç belirti yaşamadım korkmayın

Kalp atışını duydunuz mu?

İlk gebeligim tüp bebekti planlı olunca belirti aramadım tahlil verdim direk, hamileliğimde bir kez bile midem bulanmadi aserme olmadı çok rahat geçti, ikinciye hamileyim doğal yoldan olunca anlamamışım hiç belirtim yoktu ogrendigimde 7 haftalikti direk gittim kalbini dinledim, 10. Haftaya giriyor hamile oldugumu unutuyorum o derece yine belirtisiz geçiyor.

Maşallah ne kadar güzelll

Herkes belirti yaşayacak diye bir şey yok ki mesela ben hiç mide bulantısı uyku hali vs yaşamadım umarım siz de yaşamazsınız rahat geçer

Bence de çok şanslısınız.
Ben adetime 5-6 gün varken o kadar belirti yaşadım ki erkenden test yaptım. 2.gebeliğim.
İlkinde de çok belirtim vardı. Bunda daha da çok hissettim. Bende çok erken başlıyor belirtiler. Ama kusma gibi bir durum hiç olmadı çok şükür.
9+0 haftalık oldu şimdi.
Siz sürecin tadını çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…