- 29 Temmuz 2021
- 9
- 2
- 36
- 25
- Konu Sahibi Larviyahanim
-
Duyulmayabilir. Bnm dün 5+6'ydı alttan muane ile zar zor duyuldu. 7.haftada duyulur ama.Merhaba arkadaşlar ben doktorun dediğine göre 6 haftalik gebeyim ama benim hesaplarıma göre 6 haftalık değil 4 haftalık gebeyim sorum şu 6 haftalık bebeğin kalp atışı duyulurmu doktor dedi şuan duymam gerekiyo ama ben duymadım 1 hafta sonra tekrar gel eğer o zamanda duymazsam sıkıntı var demektir dedi sizce normalmi ?
Duyulmayabilir. Bnm dün 5+6'ydı alttan muane ile zar zor duyuldu. 7.haftada duyulur amabide sadece kese var bebek görünmuyo bu normalmi
Yok hayır hiç bişey demedi sadece bu kese şuan rahimde kese oluşmuş dedi bundan 2 hafta önce gitmiştim doktora. O zaman hiç bişey gözükmüyordu dün gittiğimde keseyi gördü şuan 6 haftalim dediHenüz çok ufak olduğu için görülmeyebilir bence kendinizi şimdiden strese sokmayın. Bi dahaki gittiginizde idrara sıkışık gidin öyle daha rahat gözülüyor. Doktor kese içinde bir oluşum var ya yok tarzı bir şey söyledi mi?
Bir ölçüm yapıyorlar ona göre haftasını söylüyor doktorlar sanırım. Mesela pazartesi bana 6 haftalık dedi. Cuma 6. haftanın içinde dedi. Aynı şey mi demek bilemedimYok hayır hiç bişey demedi sadece bu kese şuan rahimde kese oluşmuş dedi bundan 2 hafta önce gitmiştim doktora. O zaman hiç bişey gözükmüyordu dün gittiğimde keseyi gördü şuan 6 haftalim dedibundan 2 hafta önce gittiğimde 2 haftalik demişti sonra çıktı 6 ya çok değişik geldi
Ya ne guzel rabbim sağlıklica kucağimiza almayı nasip etsin inşallah bende haftaya gidicem bakalım o zaman ne diyecek yolunda gitmeyen bişey olsa illaki söylerdi ama bişey demedi 6 haftalikta kalp atışıni duymam gerek dedi ama duymadım 1 hafta sonra tekrar gorucem o zamanda duymazsam sıkıntı var demektir dedi ama inşallah yoktur herşeyin hayirlisiBir ölçüm yapıyorlar ona göre haftasını söylüyor doktorlar sanırım. Mesela pazartesi bana 6 haftalık dedi. Cuma 6. haftanın içinde dedi. Aynı şey mi demek bilemedimpazartesi kalp atışından bahsetmedi. Cuma kalp atışını dinledik
O neymiş öyle ya? 2 haftalık bebek mi olurmuş? Gebeligi kandan ögrendigin zaman 4 haftalık olmuş oluyor zaten. Son adet tarihinize göre hesapladığınızda kaç haftalık oluyor?Yok hayır hiç bişey demedi sadece bu kese şuan rahimde kese oluşmuş dedi bundan 2 hafta önce gitmiştim doktora. O zaman hiç bişey gözükmüyordu dün gittiğimde keseyi gördü şuan 6 haftalim dedibundan 2 hafta önce gittiğimde 2 haftalik demişti sonra çıktı 6 ya çok değişik geldi
Bunu bana yazdınız heralde, cevap yazarken alıntı yapmanız gerekiyor.İyi ben o zaman regl iken hamile kaldım bu nasıl mantık ben hamile kaldığım günü gayet iyi biliyorum doktor bile ilk Kontrole gittiğimde bana 2 3 haftalık dedi. Saçma sapan hesaplamalar yapılıyor sende çok iyi biliyormussun diye konuşuyorsun
Kuzum geç döllenme oldugunda gözükebiliyor. Bende 1 bucuk haftalıkken testte çok silik şekilde öğrendim ve kan testi yaptirdim betam 40 çıktı. Regl mden bir hafta geçmişti. Yani geç döllenme oldugunda böyle değişik olaylar olabiliyorBunu bana yazdınız heralde, cevap yazarken alıntı yapmanız gerekiyor.
Çok iyi biliyorum diye bir iddiam yok; o cümleyi doktorunuza istinaden yazdım ben siz de üzerinize alındınız sanırım. Sinirlenmenizi gerektirecek bir yorum yok ortada!
2 haftalık bebek kanda çıkmaz, idrar testinde saptanamaz bana o yüzden mantıksız geldi. Doktor zaten son adet tarihin ne der sonra bir hesaplama yapar, ultrasondan bakip bebegin bu haftaya uyumunu ölçer olay budur yani. Iki haftalik bebek iki hafta sonra nasil oluyor da 6 haftalık çıkıyor o zaman? Siz gittiginizde 4 haftalıkmış demek ki; zaten yine söylüyorum 4 haftalıkken anlaşılır bir gebelik. Aksini kabul ediyorsanız da sizin bileceginiz iş!
Merhaba, ama arkadaş 2 haftalıkken doktoru keseyi görmüş bana o yüzden değişik geldi açıkçası.Kuzum geç döllenme oldugunda gözükebiliyor. Bende 1 bucuk haftalıkken testte çok silik şekilde öğrendim ve kan testi yaptirdim betam 40 çıktı. Regl mden bir hafta geçmişti. Yani geç döllenme oldugunda böyle değişik olaylar olabiliyor
Benimde 3 bucuk haftalıkken göründüMerhaba, ama arkadaş 2 haftalıkken doktoru keseyi görmüş bana o yüzden değişik geldi açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?