6 haftalık hamileler buraya

Nurylmz8

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
132
49
298
Konya
Kızlaaar nasıl hissediyorsunuz vücudunuz da sizde ne gibi değişiklikler oldu merak ettikleriniz varsa birbirimize soralım ben 6+4üm yarın doktor kontrolüm var inş kalp atışını duymasak bile ultrasonda görebiliriz 🥹

Doğum hangi ay yapacaksınız. Ocak ayı galiba demi. Ocak 2026 anneleri diye topic var orda sizinle aynı haftalarda olan kadınlar var ordan sorabilirsin. Ve Listeye ekletebilirsin kendini.

Doğum hangi ay yapacaksınız. Ocak ayı galiba demi. Ocak 2026 anneleri diye topic var orda sizinle aynı haftalarda olan kadınlar var ordan sorabilirsin. Ve Listeye ekletebilirsin kendini

Doğum hangi ay yapacaksınız. Ocak ayı galiba demi. Ocak 2026 anneleri diye topic var orda sizinle aynı haftalarda olan kadınlar var ordan sorabilirsin. Ve Listeye ekletebilirsin kendini.
Biliyorum öyle gruplar olduğunu ancak orası çok karışık geliyor çok kişi olduğundan burda yazmak isteyen yazar iletişim olmuyor bence

Kızlaaar nasıl hissediyorsunuz vücudunuz da sizde ne gibi değişiklikler oldu merak ettikleriniz varsa birbirimize soralım ben 6+4üm yarın doktor kontrolüm var inş kalp atışını duymasak bile ultrasonda görebiliriz 🥹
Benimde 6+5 canım.Sık sık idrara çıkma isteği,boğazıma kadar doluyum sanki yani miğde havalanması gibi oluyor,uyku hali,göğüslerde hasaslık ve göğsümdeki damarlar çok belirginleşti böyle giderse iyiz çok şükür 😊 16 mayısta kalp atışlarına gidecem hayırlısıyla 🥰

Benimde 6+5 canım.Sık sık idrara çıkma isteği,boğazıma kadar doluyum sanki yani miğde havalanması gibi oluyor,uyku hali,göğüslerde hasaslık ve göğsümdeki damarlar çok belirginleşti böyle giderse iyiz çok şükür 😊 16 mayısta kalp atışlarına gidecem hayırlısıyla 🥰
Bende aşırı iştah var aynı belirtilerle birlikte ekstra inanılmaz gaz şişkinliği var yarın doktor beye anlatıcam inşallah bi çözüm vardır😔

Eklentiler

• IMG_4121.webp
    IMG_4121.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 30
Vajinal ultrasonla bebeği gördünğx öü acaba

Back
X