Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum hangi ay yapacaksınız. Ocak ayı galiba demi. Ocak 2026 anneleri diye topic var orda sizinle aynı haftalarda olan kadınlar var ordan sorabilirsin. Ve Listeye ekletebilirsin kendini
Biliyorum öyle gruplar olduğunu ancak orası çok karışık geliyor çok kişi olduğundan burda yazmak isteyen yazar iletişim olmuyor benceDoğum hangi ay yapacaksınız. Ocak ayı galiba demi. Ocak 2026 anneleri diye topic var orda sizinle aynı haftalarda olan kadınlar var ordan sorabilirsin. Ve Listeye ekletebilirsin kendini.
Benimde 6+5 canım.Sık sık idrara çıkma isteği,boğazıma kadar doluyum sanki yani miğde havalanması gibi oluyor,uyku hali,göğüslerde hasaslık ve göğsümdeki damarlar çok belirginleşti böyle giderse iyiz çok şükürKızlaaar nasıl hissediyorsunuz vücudunuz da sizde ne gibi değişiklikler oldu merak ettikleriniz varsa birbirimize soralım ben 6+4üm yarın doktor kontrolüm var inş kalp atışını duymasak bile ultrasonda görebiliriz![]()
Bende aşırı iştah var aynı belirtilerle birlikte ekstra inanılmaz gaz şişkinliği var yarın doktor beye anlatıcam inşallah bi çözüm vardırBenimde 6+5 canım.Sık sık idrara çıkma isteği,boğazıma kadar doluyum sanki yani miğde havalanması gibi oluyor,uyku hali,göğüslerde hasaslık ve göğsümdeki damarlar çok belirginleşti böyle giderse iyiz çok şükür16 mayısta kalp atışlarına gidecem hayırlısıyla
![]()
Tabiki vardır illaki bi çözüm yolu kese kaç mm di sizin?Bende aşırı iştah var aynı belirtilerle birlikte ekstra inanılmaz gaz şişkinliği var yarın doktor beye anlatıcam inşallah bi çözüm vardır![]()
12 cm mi oluyor mm mi cm yazıyor sankiTabiki vardır illaki bi çözüm yolu kese kaç mm di sizin?
Kızlaaar nasıl hissediyorsunuz vücudunuz da sizde ne gibi değişiklikler oldu merak ettikleriniz varsa birbirimize soralım ben 6+4üm yarın doktor kontrolüm var inş kalp atışını duymasak bile ultrasonda görebiliriz![]()
Eveeet kalp atışını duydum çok şükürGünaydın canım ne yaptın gittinmi Doktora![]()
Çok heyecanlandım çok garip hissettim rabbim herkese yaşatsın inşallah canımEveeet kalp atışını duydum çok şükür
Yaaa kaçıncı haftada duydunuzÇok heyecanlandım çok garip hissettim rabbim herkese yaşatsın inşallah canım![]()
Yaa gözün aydın canım çok sevindim darısı başımaEveeet kalp atışını duydum çok şükür
Git canım baktır birşey olmamıştır inşallahYaa gözün aydın canım çok sevindim darısı başımaama ben birazdan giderim hastaneye kahverengi leke geldi endişelendim ne oldu diye bi gideyim
![]()
6+5Yaaa kaçıncı haftada duydunuz
Yarın sabah gidecem artık leke yok artık şuan aç az peçeteye gelince korktum bizimkiler korkma yerleşmeden kalan alıntıdır dediler daha sabaha randevu aldım.Git canım baktır birşey olmamıştır inşallah
12 mm olması lazım peki bebiş veya yolk kesesi gözüktü mü bu sayıda12 cm mi oluyor mm mi cm yazıyor sanki
Evet yolk gözükmüştü 6+5 de gittim kalp atışını ve bebeği gördüm12 mm olması lazım peki bebiş veya yolk kesesi gözüktü mü bu sayıda
Vajinal ultrasonla bebeği gördünğx öü acabaKızlaaar nasıl hissediyorsunuz vücudunuz da sizde ne gibi değişiklikler oldu merak ettikleriniz varsa birbirimize soralım ben 6+4üm yarın doktor kontrolüm var inş kalp atışını duymasak bile ultrasonda görebiliriz![]()
Hayır ben 5+2 de bebeği gördüm 6+5 kalp sesini duydum karından vajinadan olmadıVajinal ultrasonla bebeği gördünğx öü acaba