Herkese merhaba. Günlerdir araştıra araştıra sonunda aranıza katıldım. Benim sıkıntımda yaklaşık 2 haftadır devam ediyor. Son regl tarihim 16 mayıs. İlk kesemi gördüğümde doktor 4 haftalık gibi düşünebilirsin demişti. 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı normalde 6.haftaya denk geliyordu. Gittiğimizde kese 5mm den 12 mm ye yükselmiş ve büyümüştü ama içinde beneği 1.7 mm gördü. Haftasına göre küçük olduğunu sözyledi ve bir sonraki hafta kontrole gitmemi artık kalp atışı duyması gerektiğini belirtti. Benimde moralim bozuldu açıkçası. Geçen hafta perşembe kontrolümüz vardı benek 5mm ye çıkmış ama kalp ayışı yoktu. Almamız gerekiyor dedi. Başka doktora gittik. O doktorda evet sağlıksız bir gebelik gibi benek7mm üstündeyse kalp ayışı duymazsam sorundu şuan 5.5mm dedi ve bir hafta daha beklemekten zarar gelmez dedi. Sıradaki kontrolüm perşembe günü. Sabah erken aç karnına gideceğim kalp atışı duymazsa direkt kürtaja alacak. Umarım duyarız. İlk çocuğumuz olacak ve çok heyecanlıyız. Umarım hepimiz için sıkıntısız bir süreç olur. Benim bugün de dahil hal göğüs hassasiyetim, yoğun mide bulantım ve akıntım devam ediyor. Hiç kanama da yaşamadık. Perşembe günü artık 9.haftaya birkaç gün kalmış olacak. Dualarınızı esirgemeyin lütfen. Bende sizin için dua ediyorum. Umarım hayırlı haberler alırız.