6 haftalık hamileler buraya......

tabiki canım sen içini ferah tut bazen insanlar hamile olduğunu 5. ay çocuk iyice kıpırdanınca içimde bişeyler oynuyor diye doktora gittiğinde öğreniyormuş kaydirigubbakcemile3demekki hiç mideleri bulanmamış çünkü bulantı yüzünden giderlerdi kesindelikafadulden

seyduna doğru sölüosun anneme çekmişim anneminde hiç olmamış bulantısı..7+2 gün hala yok şükür olsun.ama gecen gün kanamam oldu ömrümden ömrüm gitti.hemen dokrora gittim 2 gün istirhat verdi mercimeğim ordaymış:)))şimdi kesildi kanamam şükürler olsun.doktor bazı hamilelerde üstüne görme gibi adet kanaması olurmuş bende de öle bişey olmuş.eğerki kanama dışarı çıkmasaymış orda kanayp bebeği plesentadan ayırırmış ki bu da düşükle sonuçlanırmış ama çok korktum valla..ama çok şükürrrr bir an önce ewlatlarımızı sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin Allahımmmm

arkadaşlar merhaba bende 4hafta 5 günlük hamileyim dün doktora gittim keseyi gördük ultroson resminide verdi ama kesenin içinde bişey gözükmüyor bu normal mi orda bakarken ben nokta gibi bişey görmüştüm doktora sormak o anda aklıma gelmedi o da bişey demedi.şimdi telaşlandım

tabiki göremezsin çok yeni daha.6 haftalık olunca kese belirgenleşior sadece kalp atışını görebiliosun.nasıl bir mucizedirki Allah önce can veriyor..o nokta gibi gördüğün şey kalbidir.birdaha gittiğinde keseyi göreceksin.o kese oluştuktan sonra içinde bebek gelişmeye başlıyormuş bak ben daha yeni doktordan geldim 7+2 günlüğüm sadece kesemizi ve kalp atışlarımızı gördük.içini ferah tutt ve aklına geleni doktora sor ewe dönünce stres yapıo insan aklına bişey takılınca...

azracımm güzel haberlerini bekliyorum canım dua edicem sen gelene kadar eyvahedigeldismile

mrb canım şimdi geldim solda ve sağda iki adet kist varmış fakat hamile olmama engel değilmiş teşhis yumurtlama bozukluğu yarın sabah gidicem hastaneye tahlillerim yapılacak ona göre tedavi olucam.duaların için sağol.a.s.

Kızlar merhaba, ben de hamileyiiiiim ,çok şükür Rabbim' e. :teytey:
Doktor tam olarak kaç haftalık bişey demiyor ama ben netteki hesaplayıcılarla SAT'a göre 5+4 günlük olduğunu sanıyorum.Geçen cuma da doktor rahimde bi noktacık gördü ama emin değilmiş gerçekten kese olup olmadığından, aynı gün yapılan beta-hcg kan testine göre ,adet geçicmesinde 4 gün sonraya tekabul ediyor, değer 1512 çıktı, buna göre gebelik yolunda ilerliyor demişti.Yarın yine gideceğim bakalım keseyi tam olarak görebilcek miyiz?

Benim de kasıklarımda ve karnımda ağrılarım oluyor, göğüslerim şişiyor ve çok acıyor,uyku,halsizlik oluyor. Kusma yok ama midem biraz huzursuz oluyor bulantı gibi de değil ama, bi de çok acayip şekilde kimsenin almadığı kokuları alıyorum yani kokuya hassasiyetim arttı.

Progestan,demir ilacı (b vitaminli) ve folik asit kullanıyorum.

İnşallah hayırlısı Allah'tan, Rabbim yüzümüzü hakkımızda hayırlı bebeklerle güldürür inşallah...

kizlar hamislinizde bulanti dereceniz nasil yemek yerkenmi ac karninami tok karninami yada 24 saatmi bulantilariniz nasil cok merak ediyorum

kizlar hamislinizde bulanti dereceniz nasil yemek yerkenmi ac karninami tok karninami yada 24 saatmi bulantilariniz nasil cok merak ediyorum

Benim bulantılarım sabah başlıyor ağzımın tadı böle bozuk bişi yemek istemiyorum sonra kahvaltı ediyorum biraz geçiyor sonra gene başlıyor:( beni çok yoruyor bulantılarmafoldumben ama herşeye değer tabi:1rolleyes:: akşama doğru biraz geçiyor benim paylaşmak istedim

seyduna doğru sölüosun anneme çekmişim anneminde hiç olmamış bulantısı..7+2 gün hala yok şükür olsun.ama gecen gün kanamam oldu ömrümden ömrüm gitti.hemen dokrora gittim 2 gün istirhat verdi mercimeğim ordaymış:)))şimdi kesildi kanamam şükürler olsun.doktor bazı hamilelerde üstüne görme gibi adet kanaması olurmuş bende de öle bişey olmuş.eğerki kanama dışarı çıkmasaymış orda kanayp bebeği plesentadan ayırırmış ki bu da düşükle sonuçlanırmış ama çok korktum valla..ama çok şükürrrr bir an önce ewlatlarımızı sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin Allahımmmm

didoşcum çok geçmiş olsun canım allah hepimizi korusun:1hug:

Kızlar merhaba, ben de hamileyiiiiim ,çok şükür Rabbim' e. :teytey:
Doktor tam olarak kaç haftalık bişey demiyor ama ben netteki hesaplayıcılarla SAT'a göre 5+4 günlük olduğunu sanıyorum.Geçen cuma da doktor rahimde bi noktacık gördü ama emin değilmiş gerçekten kese olup olmadığından, aynı gün yapılan beta-hcg kan testine göre ,adet geçicmesinde 4 gün sonraya tekabul ediyor, değer 1512 çıktı, buna göre gebelik yolunda ilerliyor demişti.Yarın yine gideceğim bakalım keseyi tam olarak görebilcek miyiz?

Benim de kasıklarımda ve karnımda ağrılarım oluyor, göğüslerim şişiyor ve çok acıyor,uyku,halsizlik oluyor. Kusma yok ama midem biraz huzursuz oluyor bulantı gibi de değil ama, bi de çok acayip şekilde kimsenin almadığı kokuları alıyorum yani kokuya hassasiyetim arttı.

Progestan,demir ilacı (b vitaminli) ve folik asit kullanıyorum.

İnşallah hayırlısı Allah'tan, Rabbim yüzümüzü hakkımızda hayırlı bebeklerle güldürür inşallah...

Hayırlısı olsun inşallah :)Ben bişey sormak istiyorum bende doktora gitim 6 haftalık dedi keseyi gösterdi fakat kalp atışları daha belli olmuyor dedi bunun için 10 gün sonra tekrar gidicez ozaman dinliycem inşallah:) banada doktor folik asit verdi kullanıyorum bide progestan verdi fitil olarak kullan dedi ama sadece kanaman veya çok ağrın olursa dedi ben kullanmıyorum sana progestan için ne dedi onu merak ettim oyüzden sormak istedim paylaşırsan sevinirim şimdiden teşekkürler.

Merhaba,
Doğum yapacağınız ayı bulup oradan devam etmenizi rica ediyorum.
Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah:Saruboceq:

hamile arkadaşları tebrik ediyorum.Kalmak isteyenlerede Rabbim en kısa zamanda ansip etsin. inş.bende 6+5 günlük hamileyim.5+5 iken kesemizi gördük ilaçlarıma başladım 7+1 olunca kalp atışları için dr. gidicez.Düne kadar iyyiydim dün birden bi ağrı giriyodu nefesimi kesiyodu anlık ama.Korkmuştum bugün iyiyim ama.Hepimize böyle oldu galiba.BU normal bence. gülay177 cnm yumurtlama dönemi değişebiiyo.Benim göğüslerim çok ağrıdı mesela halada fazla elleyemiyorum.ınş. vardır cnm.Allaha emanet olun..Rahat bi hamilelik geçirmeniz dileğiyle.
Cam kalp atışlarını kaçıncı haftada duydun benimki 6+5 kalp atışları duyulmadi doktor boş gebelik olabilir dedi

Hayırlısı olsun inşallah :)Ben bişey sormak istiyorum bende doktora gitim 6 haftalık dedi keseyi gösterdi fakat kalp atışları daha belli olmuyor dedi bunun için 10 gün sonra tekrar gidicez ozaman dinliycem inşallah:) banada doktor folik asit verdi kullanıyorum bide progestan verdi fitil olarak kullan dedi ama sadece kanaman veya çok ağrın olursa dedi ben kullanmıyorum sana progestan için ne dedi onu merak ettim oyüzden sormak istedim paylaşırsan sevinirim şimdiden teşekkürler.
Peki kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını

Her kadında aynımı oluyo yoksa farklı mı beş haftasına kadar çok ağrım vardı beş haftadan sonra ağrım sancım yok ara ara oluyo mide bulanti kusmada yok goguslerde ağrı hassasiyette kalmadı 6+2 günlük hamileyim 8 haftasına girince kalp atışını dinlemeye gidicem ağrım sancım ve benzeri belirtiler yok şuan bende bibsikinti yoktur dimi

Back
X