- Konu Sahibi sosyolog01
-
bilmiyorum farkında mısınız burası gebelerin sorunlarını birbirlerine aktarıp çözüm bulmaya bir nebze de olsa içini rahatlatmaya çalıştığı bir site eğer hoşunuza gitmiyorsa başka bir site tavsiye ederim burası size göre değil...
bnde 6+3 haftalık hamileyim.benim bebeğiminde duyulmadı.ve yarın cuma günü gidicem duyulucakmı bilmiyoreum umarım duyulur.canım umarım seninkide duyulur.herkes 9.haftaya kadar duyulması gerkeiyor diyolar ama.3haftamız var yani.ama ben sizin kadar şanslı deilim doktorlar olumsuz bişi dememiş bizimki hemen almaya kalktı deiştirdim doktorumu
bende 6 haftalık hamileyim aynı şekilde benimde duyulmadı kalp atışı sadece kesem gözüktü. haftaya gel duyulur dedi cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.inşallah ikimzide hayırlısıyla duyarız kalp atışlarının canım.:Saruboceq:
slm kızlar.bende bişey soruvcam size.benimde bgn gebeliğim 5 hafta 3 günlüğün.dr um 8 ekimde gel dedi.ben 13 ekimde gitsem birşey olurmu.kalp atışlarına bakalım,testleri yaparız dedi.4 günden birşey olurmu.bide o zaman 7 hafta 2 günlük oluyorum geç kalmışş falan olmam dimi kızlar.
arkadaşlar ben mide bulantılarıma dayanamayıp doktora gittim 2 gün hastanede yatırdı doktor ...9 şişe serum verildi bi şey yiyemediğim için bebişim benim yağlarımı yakmaya başlamış bu da beni halsiz bırakmış...bu arada kalp atışı görülüyor dedi doktorum:) çok mutluyum Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu şu an tek sıkıntım mide bulantısı mutfağa dahi giremiyorum hepinize selamlar...
arkadaşlar mrb bende 6 haftalık gebeyim kalp atışlarını duydum.çok güzelll ağlamamak için zor tuttum kendimi tahlilerde troit bezlerimden biri düşük çıktı ilerde beyinde problem olabilir dedi tekrar tahlil istedi t3 t4 pazartesi günü gidicem inşallah değildir çok üzüldüm troit bezlerinde düşük çıkan varmı ardadaşlar
arkadaşlar mrb bende 6 haftalık gebeyim kalp atışlarını duydum.çok güzelll ağlamamak için zor tuttum kendimi tahlilerde troit bezlerimden biri düşük çıktı ilerde beyinde problem olabilir dedi tekrar tahlil istedi t3 t4 pazartesi günü gidicem inşallah değildir çok üzüldüm troit bezlerinde düşük çıkan varmı ardadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?