6 haftalık hamileler soruma cevap lütfen!!!

KATILIYORUM ARKDŞM SANA 100/100 HEMDE:CüvCüv:

bende canım 6 haftalık hamileyim gecen hafta doktora gittim aynen kese göründü kalp atışı yok bu hafta gel dedi o zaman duyulur bende yarın olmasını sabırsılıkla bekliyorum. inşallah duyarız ikimizde normalmiş bazıları geç duyulabiliyomuş.

bende 6 haftalık hamileyim aynı şekilde benimde duyulmadı kalp atışı sadece kesem gözüktü. haftaya gel duyulur dedi cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.inşallah ikimzide hayırlısıyla duyarız kalp atışlarının canım.:Saruboceq:

Bende doktora gittiğimde beş haftalık hamileydim. Keseyi vajinal ultroson ile gösterdi ama kalp atışlarını duymak için 15 gün sonraya randevu verdi. yani 7 haftalık falan ki duyuluyor sanırsam. Oyüzden endişe etmene gerek yok canım bundan sonraki muayene de allahın izniyle kalp atışlarını da duyarsın. O kadar iyi anlıyorum ki onu duyana kadar sanki benim ki duyacak gibi hissetmek çok bambaşka bir duygu. Allah herkese sağ salim bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.:ecrin_bebek:

bnde 6+3 haftalık hamileyim.benim bebeğiminde duyulmadı.ve yarın cuma günü gidicem duyulucakmı bilmiyoreum umarım duyulur.canım umarım seninkide duyulur.herkes 9.haftaya kadar duyulması gerkeiyor diyolar ama.3haftamız var yani.ama ben sizin kadar şanslı deilim doktorlar olumsuz bişi dememiş bizimki hemen almaya kalktı deiştirdim doktorumu

inşallah sen de yakında duyarsın iyi yapmışsın doktoru değişmekle hemen almak ta ne oluyormuş beklemeden.bu arada doktorun kim ben de Eskişehirdeyim.

kızlar bende 6 haftalık hamileyim pzr gitmek istiyorum birde hangi doktorlara gidiyosunuz canım bilginize ihtiyacım var birde hamilelik sizde halsizlik yapıyormu

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun.bende inş.2 hafta sonra gidicem kalp atışları için.doktorun kım öğrenebilirmiyim acaba?

arkadaşlar ben mide bulantılarıma dayanamayıp doktora gittim 2 gün hastanede yatırdı doktor ...9 şişe serum verildi bi şey yiyemediğim için bebişim benim yağlarımı yakmaya başlamış bu da beni halsiz bırakmış...bu arada kalp atışı görülüyor dedi doktorum:) çok mutluyum Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu şu an tek sıkıntım mide bulantısı mutfağa dahi giremiyorum hepinize selamlar...

ben henüz dün duydum minicigimin kalp atışlarını o kadar heycanlandık ki eşimle bu duygu tarif edilemez gerçekten bayagıda bi büyümüş kese bebegin boyunu ölçtü doktor 1.5 santim dedi ay çok gerip ama mükemmel bir duygu....rabbim herkeze yaşatsın

canım geç kalmış olmazsın merak etme

canımm çok sevindim inan hayırlı olsun
mide bulantılarına gelince benim allahtan hiç olmadı bulantım ama arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla bi kaç hafta daha katlanmak zorundasın bebişin iyi olsunda gerisi önemli değil inş.güzel bi hamilelik geçirirsin

arkadaşlar mrb bende 6 haftalık gebeyim kalp atışlarını duydum.çok güzelll ağlamamak için zor tuttum kendimi tahlilerde troit bezlerimden biri düşük çıktı ilerde beyinde problem olabilir dedi tekrar tahlil istedi t3 t4 pazartesi günü gidicem inşallah değildir çok üzüldüm troit bezlerinde düşük çıkan varmı ardadaşlar

canım çok geçmiş olsun inş.herşey yolunda gider bunun için ayrı bi konu aç istersen daha iyi yardımcı olurlar sana

canım benimde 6 haftalıktı kese görüldü duymulmadı. haftaya gel dedi gittik çok şükür gözüktü 7 haftalıkken inşallah seninkide gözükür canım.kafana takma bazılarının geç bazılarının erken duyuluyo :1hug:

selam canim benimde ilk halimemligimde bu problemle karsilastik hamilleiklten dolayi troid hormonlari az calismaya baslamisti.önce dogum doktoru kan tahlillerinde anladi ve beni tip fakültesine troid bölümüne sevk etti ordada kan tahlili ve bogazimdan ultrasal yaptilar nodüller normal büyüklükteymis.sadece halimelik boyunca levotironilaci kullandim ki hormonlari normal seviyeye cikarsin diye.ve saglikli bir oglum oldu Allaha sükür.sadece her ay doktor kan tahlili yapiyodu hormonun oranlarini kontrol icin ona göre ilacta doz ayarlamasi yapiyodu.Allah bebegini sagliklica kucagina almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…