6 haftalık hamilelik

skrgz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
9
1
32
Arkadaşlar merhaba
Bnde 2 gün önce doktora gittim 6 h.2 günlük hamilesin dedi ama 1 hafta geriden geldiğini söyledi çok üzüldüm acaba geç ddollenmemi yoksa bir problem olabilir mi? Haftaya yine gtcez ama korkuyorum ya :KK43:

Benim de 6 gün kadar geriden geliyor. Doktor böyle şeyler olabiliyor demişti. 1 hafta sonra gittiğinde normal gelişim göstermişse herşey normal demektir. Korkma, içini ferah tut

Benim de 6 gün kadar geriden geliyor. Doktor böyle şeyler olabiliyor demişti. 1 hafta sonra gittiğinde normal gelişim göstermişse herşey normal demektir. Korkma, içini ferah tut
karnın belli oluyormu canım bende ne zaman çıkacak karın diye merak ediyorum yada ne zaman hissedeceğiz diye

Henüz hiç kilo almadım ama göbeğim çok hafif büyüdü :) Valla inan bende sabırsızlıkla onu hissetmeyi bekliyorum :)
ayy benimde kilom yok artmadı ama sanki heryerim şiş nasıl oluyor yaaaa
ay inşallah hiseederiz sağlıkla

Tadını çıkarmak istiyorum ama bugunde kahverengi akintim oldu acaba bazen oluyor mu?ilk günlerde olabiliyor yerleşme kanaması ama buda bebeğin yerlesmesimi?

Korkma ilk haftalarda bebiş çok nadir kilo alıyor sen ekmek yeme yemeğini çoğal.2 aydan sonra zaten kendini belli ediyor bebek kilosu boyu.
Yerleşme lekesi olabilir ama sen dikkat et.ağır kaldırmayerlere, çömelip yerden bişey al.uzanma bi yerlere, beelini zorlama

Bugün doktora gittim gelişme var 7. Haftayadim ama hala kalp atışı yok.haftaya kadar kalp atışı olması lazimmis yoksa ters giden birşeyler olduğunu düşünecek doktorum.inş oluşur lütfen dua edin.:110::110:

Bebeğin hayırlı olsun,bundan sonrası için de hayırlısı olsun,dua edelim inşaAllah...

2.kez düşük yaptim, düşmesin diye iğne yaptı doktorum 1 saat sonra yine düştü2.ye aynisi oluyo.allahım kimsenin başınavermesin bu ssefer umutluydum ama yine olmadi

2.kez düşük yaptim, düşmesin diye iğne yaptı doktorum 1 saat sonra yine düştü2.ye aynisi oluyo.allahım kimsenin başınavermesin bu ssefer umutluydum ama yine olmadi

Canım benim üzme canını...Senin sağlığın yerinde olsun yeterki...Bugün kandildi,dua ettim bol bol evlat isteyen herkes için....En azından hamile kalabiliyorsun şükür...Yine denersin.. :KK66: Hadi toparlan...Sadece dua et..

X