Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karnın belli oluyormu canım bende ne zaman çıkacak karın diye merak ediyorum yada ne zaman hissedeceğiz diyeBenim de 6 gün kadar geriden geliyor. Doktor böyle şeyler olabiliyor demişti. 1 hafta sonra gittiğinde normal gelişim göstermişse herşey normal demektir. Korkma, içini ferah tut
karnın belli oluyormu canım bende ne zaman çıkacak karın diye merak ediyorum yada ne zaman hissedeceğiz diye
ayy benimde kilom yok artmadı ama sanki heryerim şiş nasıl oluyor yaaaaHenüz hiç kilo almadım ama göbeğim çok hafif büyüdü :) Valla inan bende sabırsızlıkla onu hissetmeyi bekliyorum :)
ayy benimde kilom yok artmadı ama sanki heryerim şiş nasıl oluyor yaaaa
ay inşallah hiseederiz sağlıkla
off dimi ama hep sabah kalkınca dümdüz karnım sonra akşam a 4 aylık gibi:))Gazdan oluyor şişlik ya İnşallah canım rabbim o günleri de göstersin inşallah :)
2.kez düşük yaptim, düşmesin diye iğne yaptı doktorum 1 saat sonra yine düştü2.ye aynisi oluyo.allahım kimsenin başınavermesin bu ssefer umutluydum ama yine olmadi
Hem de cok normal :) ama dikkatli git yinede,afiyet olsunben çok acıkıyorum... ya normal mi :)