- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.939
- 108
- Konu Sahibi Konus dinliyorum
Yemin ederim ki ağlayarak okudum. Allah size evlat vermiş lütfen kıymayın bu dediğiniz iğneleri hapları neredeyse bir senedir kullanıyorum sırf sağlıklı sıhhatli bir evladım olsun diye. Bizim elimizde hala hiçbir şey yok bir çoğumuzun göbeği delik deşik mosmor. Sabah akşam ön hazırlığıydı, sulandırıcı, yükseltici derken zibilyon tane ilaç içiyoruz. Her gün rüyamızda kim bilir belki de hiç sahip olamayacağımız bebekleri kucağımıza aldık öptüm emzirdik. Lütfen Allah size o kadar güzel bir şey bahsetmiş ki dua edin ve ikinizin sağlığı için her ne gerekiyorsa yapın. Şükredin biraz. Belki ileride o sizin elinizden tutacak nasıl bir cana kıyma hakkını kendinde buluyorsunuz. Rabbim olmasını istemeseydi vermezdi vardır bunda da bir hayır. Allah yar ve yardımcınız olsun ama lütfen bir cana kıymayınMerhaba hanımlar.
benim 2 evladım var. Biri 3,5 yaşında diğeri 2,5
Peşpeşe doğurdum. Asla kıymak aklıma gelmedi.
ama şuan tekrar hamileyim ve asla düşünmediğim kafamda artık hamile olayını bitirdiğim için şoklara girdim. (Spiral ile korunuyorum)
Günlerce ağladım. En büyük sebebi doğumlarım..
İlk bebeğim 1,900 gr doğdu. Diğeri 2,300
Hamileliklerim hep haplar,hergün iğneler v.s
Hatırlamak bile istemiyorum.
şuan şiddetli kalp çarpıntım,baş dönmelerim berbat haldeyim. Hem çocuklarıma bakıp,hem hamile olmak beni kahrediyor ve evet aldırmak istiyorum.
kürtaj olan arkadaşlar varsa,süreci,duygusal anlamda neler yaşadıklarını anlatabilirlerse sevinirim.
teşekkür ederim şimdiden.