6 haftalık hamileyim ama hiç belirtim yok yardım:(

canım benim de 6. haftam hamilelik belirtim de olan aşırı gaz, göğüs hassasiyeti kasık ve bel ağrım var. bulantım hiç yok hele baş dönmesi falan hiiiçç.. sadece aşırı yoruluyorum o da okulda seminerler başladı ya tatil bitti ondan sanırım. 21 eylül de kalp atışını duymaya gideceğiz inşşş.. hala hamile gibi hissedemiyorum duyalım hayırlısıyla da psikolojik olarak da başlar belirtiler gibime geliyor bir arkadaşın dediği gibi aşırı olmasın daa yeter ki bulantılar flan...

Güz<elim hiç kafana takma bazısı benim gibi hastanelik oluyor belirtilerden , bazısı da ultrasonda görmesek hiç bilemeyeceğiz hamile olduğumuzu diyorlar o kadar belirtisiz yani. Hatta ben doktora gittiğimde midesi bulanmayan kadınların hepsinin bebeği ölüyor mu diye alay etmişti. Ayaklarını uzat yiyebiliyorken birşeyler ye kafana takma. Yiyeceği lokma varsa nice kanamalar geçirip yaşayan bebekler var. Keyfine bakman bebeğine yapacağın en büyük yardım.

Bu arada kalp atışı duyamamak birçok kişi için tabii ki büyük kaygı ama. Bu dönemde bebeğe verilecek en büyük zarar stress ve yorgunluk. Doktorun ultrasonu çok iyi ve doktor da çok deneyimli ise duyulabiliyor altıda o da gürültülerle karışık. Bazen göbekten alamayıp alttan alabiliyorsunuz. 10. haftaya kaar alınmayadabiliyor. Kesenin kenarlarının düzgün olması çok güzel bir belirti ilk haftalarda.
Kuzenimin bebeğine öldü alalım hadi kürtaja yapmışlardı. Onlarda neredeyse yaptırıyorlardı. İlçeden ile geldiler kürtajı burada yaptıralım diye baktılar bebek yaşıyor. Şimdi tosun gibi bir oğlu oldu.

cnm benım ılk hamılelıgımde de aynı bu sekıl belırtı vardı belım ve gosulerım harıcınde hıc bısey olmadı 9 ay boyunca cok rahatr gecırdım bence tedırgın olcagın bısey yoktur allah tamamına erdırsın canımmm

Benim 9 aylık dünya tatlısı bir oğlum var:)) Bence belirti göstermiyorum diye hiç üzülmeyin. Benim mide bulantısı ve kusmadan baska hiç bir sıkıntım olmadı (oda toplam10 defa olmustur) Ama benle hamile kalan arkadasım resmen surum surum surunmustu.Herkesin hamileliği farklıdır ve emin olun Sİz sanslı olan azınlıktansınız :) bence cumlenın sonunu guldurseniz iyi olur. Insallah hepınız hayırlısıyla bebegınızı kucagınıza alırsınız ...

walla arkadasım daha ne ıstıyorsun bende ılk baslarda senın gıbıydım sonra bı basladı bulantılar 3 aylık olmasına ragmen hala cekıyorum herseyden tıksındım zor yemek yıyorum bence kesınlıkle halıne sukretmelısın

Herkese yorumları için teşekkür ediyorum.Evet bikaç gün önce vajinal ultrasonra kalbinin attığını duyduk çok mutluyuz çok şükür.Ama hafif bir lekelenmem oldu iğne yaptı doktor ve 10 günlük rapor verdi.Şimdi dinleniyorum her şeyin hayırlısı.

var tatlımmm bende ilk hamilelğimde düşük yaptımmmm..şuan 2 aylık hamileyimm.5 haftalıkken kesem göründü aynen bebek gözükücekmi korkusu sardııı..bide benim kanamam oldu hafif hafif hatta boş gebelik korkusu dahii yaşadık ama 6.haftanın sonunda kalp atışı başladıııı..ve bu arada kalp atışını duymadan 4 gün önce gittiğimde bişey yoktu bekliyoduk ve 4 gün sonra rapor yazdırmak için gittiğimde kalp atışı başlamıştııı..o yüzden içini ferah tut ki bebeğinde onu hissetsinnn...çünkü bukadar korkumun içinde bile içimde onu kaybederim die en ufak bi his yaşamadımmm...İnşallahhh sebde duyarsın bikaç güneeee...ve sadece Allah'a dua ett...hayırlısıyla duyarsın inşallahhh....

bak işte aynı olmuşuz seninleee bende iğne değil serum ve hap kullandımm sadeceee..10 gün ayağının altına yastık ve dinlennn..Allah'a emanetttt...hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımızada alırız inşallahh

İğne yapılalı 2 gün oldu hiç kalkmadan yatıyorum ama hala lavaboda silince açık kahve renginde sümüksü bi akıntı var bu normalmi acaba endişelenmeye başladım.

bende 4 haftalık hamileyim ve sadece çok kasık ağrım var doktora gittim bu normal içinde kese oluşuyor vücudun buna reaksiyon gösteriyor dedi ama çok kasıklarım ağrıyor adet olacakmış gibi hissediyorum bazen bizde haftaya gideceğiz inş. kalp atışlarını duyarız allah herkese nasip etsin amin.

İnşallah hiçbir sıkıntı yoktur ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.Biz 6 haftalıkken duyduk kalp atışını.İyi haberlerini bekliyoruz.

inşallah hiçbir sıkıntı yoktur ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.biz 6 haftalıkken duyduk kalp atışını.iyi haberlerini bekliyoruz.

canım bende 6 haftalık hamileyim ,aynı soru benimde kafama takılmıyor değil,ama arkadaşlara bakılırsa normaliz bence,abimin eşi de yaşamamamıştı mide bulantısı filan,onu düşünüyorum bende kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.bende de sadece göğüslerde dolgunluk var,aş erme mide bulantısı filan hiç yok.yalnızca ağzımın hiç tadı yok canım yemek yemek istemiyor, bebeğim için birşeyler yemeye çalışıyorum,inşallah sağlıkla bebeklerimizin kalp atışlarını duyarız.

Kızlar 6. hafta belırtıler ıcın erken yada baslama zamanı dıyebılrım sızı cok ıyı anlıorum bende sızın gıbıydım yaaa nıe mıdem bulanmıooo yok nıe canım bısey ıstemıoo nıe kokulara karsı duyrlı degılm bı sorunmu var bende sorular sorular derkennnnnnnnnnnnnnnnnnnn bır basladıkıı hastanelık oldum serumlar verıldı hala devam edıo 11. haftanın ıcındeym cok agır gecırdım ıcım dısıma cıktı ogrmekten bogurmekten koku almaktan mutfgmdn ıgrendım cok zor coookk halınıze sukredın hala bıtmeyen mıde bulantılrım var suan bıle bulanıo ama cok sukr eskısı gıbı degıl ara sıra cıkrtıyorum ama ılk zamana göre degıl sabaha kadr uykusuz kalıp kusmaya calsmak kdr zor bısey yok bıkere bunyen kaldrmıo leyla gıbı oluosun en son dun meclıse katıldım bana dedıklerkı sana ne olmus:))) yanı kızlar halınıze sukredın benım gıbı mızmızlanmayn amannnn:))) hepınıze saglıklı ve bulantısız sıkıntısız hamılelıkler dılıorum

bende bugün tamda bu başlığın altında yazılanlaı düşünüyordum ve yalnız olmadığımı anladım...İnşalah her anne adayına salıkla bebeklerini almak nasip olur..

Ben bu forumda bulantım var, midem ekşiyor, şuramda atma, buramda batma vs.var acaba hamile miyim diyen herkese derim. Tekrarlayayım.
Bulantılar ekseriyetle 8.-9. haftadan sonra başlar.6.hafta civarındaki dönemde olsa olsa uykusuzluk,kasık ağrısı olabilir.
Bunun dışında gebe olduğunuzu hissettirecek birşey yaşamazsınız.Bu normalidir zaten.
Göğüs hassasiyeti gerilmesi yine ileriki dönemlerde artar,kendini belli eder, rahim bölgesinde ağrılar da..
Belirtiler başladığında çoktan gebeliğinizi biliyorsunuzdur yani, belirtilerle gebelikten şüphelenilmez aslında.
Regl gecikmesi öncesi belirtilerin %95i psikolojiktir, o gebeliği çok istemekten yada istememekten.
Düşük konusunda şüphe ettirecek şey belirti olmaması değil varolan belirtilerin aniden bıçak gibi kesilmesidir.
İşte o zaman doktorunuza başvurmalısınız.
Bebeğim içimde pıtpıtladı kısmına hiç girmeyeyim, ona hiç rastlamadım ben
Ama ilk sayfada yazan arkadaşlar olmuş :)
Bebek hareketleri en erken 20. haftalar civarında duyuluyor ilk gebeliğini yaşayanlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…