- Konu Sahibi prisonbreak06
-
arkadaşlar tam 6 haftalık hamileyim geçen hafta keseyi gördük bikaçgüne kadarda inşallah sorun çıkmadan kalp atışını duyarız.daha öncede düşük yaptım o yüzden çok endişe duyuyorum çünkü sadece bel ağrım ve göğüslerde hassasiyet var bunun dışında hiçbir belirtim yok bu normalmi acaba?benim gibi olan varmı?veya bu normalmi?
Benim 9 aylık dünya tatlısı bir oğlum var:)) Bence belirti göstermiyorum diye hiç üzülmeyin. Benim mide bulantısı ve kusmadan baska hiç bir sıkıntım olmadı (oda toplam10 defa olmustur) Ama benle hamile kalan arkadasım resmen surum surum surunmustu.Herkesin hamileliği farklıdır ve emin olun Sİz sanslı olan azınlıktansınız :) bence cumlenın sonunu guldurseniz iyi olur. Insallah hepınız hayırlısıyla bebegınızı kucagınıza alırsınız ...
Arkadaşlar tam 6 haftalık hamileyim geçen hafta keseyi gördük bikaçgüne kadarda inşallah sorun çıkmadan kalp atışını duyarız.daha öncede düşük yaptım o yüzden çok endişe duyuyorum çünkü sadece bel ağrım ve göğüslerde hassasiyet var bunun dışında hiçbir belirtim yok bu normalmi acaba?Benim gibi olan varmı?veya bu normalmi?
Herkese yorumları için teşekkür ediyorum.Evet bikaç gün önce vajinal ultrasonra kalbinin attığını duyduk çok mutluyuz çok şükür.Ama hafif bir lekelenmem oldu iğne yaptı doktor ve 10 günlük rapor verdi.Şimdi dinleniyorum her şeyin hayırlısı.
bak işte aynı olmuşuz seninleee bende iğne değil serum ve hap kullandımm sadeceee..10 gün ayağının altına yastık ve dinlennn..Allah'a emanetttt...hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımızada alırız inşallahh
bende 4 haftalık hamileyim ve sadece çok kasık ağrım var doktora gittim bu normal içinde kese oluşuyor vücudun buna reaksiyon gösteriyor dedi ama çok kasıklarım ağrıyor adet olacakmış gibi hissediyorum bazen bizde haftaya gideceğiz inş. kalp atışlarını duyarız allah herkese nasip etsin amin.
inşallah hiçbir sıkıntı yoktur ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.biz 6 haftalıkken duyduk kalp atışını.iyi haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?