6 haftalık hamileyim ama ölü bebek teşhisi kondu...

canım benim bildiğim 5-6 haftalık bebekleri kürtajla almazlar..adet kanı gibi kanamayla düşüo..yani benim bildiğim bu..çünkü ben de geçen ay 5 haftalık bebeğimi kaybettim..kimyasal gebelik dediler..bebeğim tutunamamış bana..gerçi senin kesen vs oluşmuş ama yine de kürtajla alacaklarını düşünmüorum..

bugün hastaneye giitim.kan testi istediler. progesteron değerine göre bebeğimi alcaklar... :((([/QUO

canım öncelikle geçmiş olsun.Bu tarz durumlar olabiliyor malesef...Fakat benim aklımı karıştıran şey 8 haftaya kadar beklediklerini düşünüyordum bebeğin sağlığına karar vermek için.Gerçi kan tahlili demişsin değerin kaç çıktı?

6 haftada kalp atışı mı duyuluyormuş kese bile zor gözüküyor. Bence müdaheleye şimdilik izin vermeyin. Şuan gelişmezse kendi düşer zaten ki inşLLah olmaz öyle bir şey bence biraz bekleyin...

bugün hastaneye giitim.kan testi istediler. progesteron değerine göre bebeğimi alcaklar... :(((

arkadaşım çok büyük geçmiş olsun Allah sabır versin umarım sğlıkla evine dönersin ...her yaşananda bir hayır aramak gerek ..benimde pıhtılaşmaya bağlı bebeğimi kaybetmiştm ve 1 ay boyunca da sütüm gelmişti. üzücü bir durum biliyorum ama birşeylerin sonu gibi görme ve genetik rapor iste mutlaka..tekrar geçmiş olsun...

bugün hastaneye giitim.kan testi istediler. progesteron değerine göre bebeğimi alcaklar... :((([/QUO

canım öncelikle geçmiş olsun.Bu tarz durumlar olabiliyor malesef...Fakat benim aklımı karıştıran şey 8 haftaya kadar beklediklerini düşünüyordum bebeğin sağlığına karar vermek için.Gerçi kan tahlili demişsin değerin kaç çıktı?

6.11 cikti CNm.normalde 25 ve uzeri olmadi gerekiyomus.zaten dun aldılar.benim bebeğim normalde 10. Haftada olmasi gerekiyordu ama 6 haftada kaldi.mecburdum yani.

Back
X