6 haftalık hamileyim, babası ıntıhar etti :(

Yaşadıklarınız dogru yada yanlıs sorgulamıycam uzuntunuze dayanamadım rabbım sabır versın cok zor gunler sızı beklıyor...
Rabbim yardımcısınız olsun ne dıyecegımı bılemedım:50:

Eger bu durum gercekse tüyley ürpetici bi durum ama orta olan masum bı bebek var o daha cok kucuk ve masum karar sıze kalmıs artık

Evlisiniz ama adamın yattığı kadına fahişe damgası vurabiliyosunuz acınız büyük olabilir ama kendinize gelin bence. Hayır hayır evli olmanız zerre umurumda değil benim derdim o kadına ne hakla fahişe diyor olmanızda...
Astsubay diyosunuz evli bi'kadınla birlikte, alkolün dibine vuruyo vs konuyu okuyanların çevresinde astsubay var mı merak ediyorum. Bu insanlar eğitim aşamasında bile dıdısına kadar araştırılıyo ailede nikahsız yaşama varsa bile eleniyolar.
11 Mayıs'ta intihar etmiş siz gelmişsiniz burada millete laf yetiştiriyosunuz.

Allah ölen herkese rahmet eylesin.

Burada kimse konuya inanmak zorunda değil, zira akıl karıştıran çok nokta var. Akıl yoracak kafa da şuan bende yok.

Konu sahteyse de Allah'a havale ediyorum şu günde böyle senaryo yazdıysanız.

Son düzenleme:
onu bunu bılmıorum ama hatayda yaşayan bırı olarak söyluorum özellıkle antakya bölgesınde eşini aldatan o kdr çok kadın varkı ..buranın yerli kadınları çoook normal göruyor böle şelerı ..offf çok acı bır durum

Son düzenleme:
Böyle düşünenleri allah a havale ediyorum. İnternet e girip arkadaşlık sitesi face vs. bakmıyorum farkındaysanız. Derdim büyük ve kimseye anlatamadığım için yardım istedim ama içinizde ki karakteri açıkça ortaya koydunuz. Cenazesinde ailesi kaynaklı bulunamıyorum uzaktan tabutunu izliyorum şimdi siz bunu da duydunuz ya zil takıp oynayın

derdini anlatmak yerine git aldır bebeği babasızmı doğurcan onu ayrıca halen nikahlısın 3 -5 aya kalmaz baskasını bulursun çocuğun başını yakma
çok büyük cesaret seninki ayrıca hamile olduğun anlaşılınca yiyeceğin damgada cabasııı

evlisiniz ama adamın yattığı kadına fahişe damgası vurabiliyosunuz acınız büyük olabilir ama kendinize gelin bence. hayır hayır evli olmanız zerre umurumda değil benim derdim o kadına ne hakla fahişe diyor olmanızda...
astsubay diyosunuz evli bi'kadınla birlikte, alkolün dibine vuruyo vs konuyu okuyanların çevresinde astsubay var mı merak ediyorum. Bu insanlar eğitim aşamasında bile dıdısına kadar araştırılıyo ailede nikahsız yaşama varsa bile eleniyolar.
11 mayıs'ta intihar etmiş siz gelmişsiniz burada millete laf yetiştiriyosunuz.

allah ölen herkese rahmet eylesin.

burada kimse konuya inanmak zorunda değil, zira akıl karıştıran çok nokta var. Akıl yoracak kafada şuan bende yok.

konu sahteyse de allah'a havale ediyorum şu günde böyle senaryo yazdıysanız.

aynen katılıyorum soylebnecek cok sozler var ama hepımızın yuregı yanarken turkıye aglarken boyle bır sahtekarlık varsa allah bıldıgı gıbı yapsın

Ne diye aldatıyorlar adamlar paramı kazanmıyor kadınlar aç mı orada bunuda bir açıklarmısın merak ettlm?
onu bunu bılmıorum ama hatayda yaşayan bırı olarak söyluorum özellıkle antakya bölgesınde eşini aldatan o kdr çok kadın varkı ..buranın yerli kadınları çoook normal göruyor böle şelerı ..offf çok acı bır durum

Beni fahiseyle aldatmış yazmışsınız ama evli oldugun halde başkasından hamile kalarak sen o fahiseden daha fahisesin benim gozumde.......
Geri kafali deyin bana sorun yok ama en azindan or..... degilim. .....
O bebegi almalilar senin gibi karaktersizin elinden

oha diyorum sana...Hadsizleşme had safhada..
Kadın ayrı yaşıyorum diyor.Doğru değil ama lafını seçerek konuşta sende kınadıklarına benzeme...Yazık valla

Hanımlar lütfen...

Konu sahibesi çok güzel yaptık, muhteşem bir ilişkim oldu, eşimi de boşverin gitsin demiyor, hatalı, hatasını da kabul ediyor ki zaten aslında feryadı başka, konuyu yeniden okuyup yorumlayın, ilişki boyutundan ziyade hemcinsimizin doğmamış günahsız bir bebeği üzerinden ele alın konuyu.

Ve tutun ki konu sahte olsun, sahteyse yönetim zaten gereğini yapar.

Evlisiniz ama adamın yattığı kadına fahişe damgası vurabiliyosunuz acınız büyük olabilir ama kendinize gelin bence. Hayır hayır evli olmanız zerre umurumda değil benim derdim o kadına ne hakla fahişe diyor olmanızda...
Astsubay diyosunuz evli bi'kadınla birlikte, alkolün dibine vuruyo vs konuyu okuyanların çevresinde astsubay var mı merak ediyorum. Bu insanlar eğitim aşamasında bile dıdısına kadar araştırılıyo ailede nikahsız yaşama varsa bile eleniyolar.

Burada kimse konuya inanmak zorunda değil, zira akıl karıştıran çok nokta var. Akıl yoracak kafada şuan bende yok.

Hem anne tarafım da hem de baba tarafımda bir sürü subay var ailemizin hemen hemen hepsi asker kökenli ve polis çok,sizin dediğiniz gibi soyu sopu hep araştırılıyor geçmiş yıllara kadar hatta bu tür mesleklerde aynı evde yaşamak bile yasak diye biliyorum iki sevgili olarak.

Son düzenleme:
Bu konu gercekten bır uydurma oturmus hernkese laf yetıstırıyo bıde yetmezmıs gıbı bunları begenı yapıyor tek tek .

Burada kimse konuya inanmak zorunda değil, zira akıl karıştıran çok nokta var. Akıl yoracak kafa da şuan bende yok.

canım yanlış bir bilgiyi düzelteyim astsubaylar askeri tarafından hakir görülürler.O yüzden göreve alınırken 32 dişi varmı ayağı başı sağlammı ona bakılır..Onun dışında askeride cok üst rütbeler dışında pek dikkat edilmiyor yaşantıya canım maalesef..

Konu banada fake gibi geldii.Tabi bilemeyiz ALLAH ya ıslah etsin yada yardım etsin

tEBİYESİZLİĞİN LÜZUMU YOK UMARIM ALLAH SİZE YAŞATMAZ BÖYLE BİR ACI

Allah Allah benim yaptığım terbiyesizlikse sizinki ne acaba?
Kader mağduru musunuz yoksa siz de?
Tekrar ediyorum; Resmi olarak evliyken başkasından hamile kaldığınız kişinin intihar sorununa biz nasıl çözüm sunalım?
Bu kadar acının içinde burayı keşfetmeniz de süper!
Bazılarımıza da cevap vermiyormuşsunuz ya adam yerine koymadığımızdan,bir üzüldük bir üzüldük sormayın...

Hem anne tarafım da hem de baba tarafımda bir sürü subay var ailemizin hemen hemen hepsi asker kökenli ve poliste çok,sizin dediğiniz gibi soyu sopu hep araştırılıyor geçmiş yıllara kadar hatta bu tür mesleklerde aynı evde yaşamak bile yasak diye biliyorum iki sevgili olarak.

yASAK DEĞİL DEMEDİM ARKADAŞLAR NEDEN FARKLI ALGILIYORSUNUZ. EV ZATEN ŞEHRIN DIŞINDAYDI VE KIMSENIN GÖZÜNE BATMIYORDUK GELIP EVIN İÇİNE MI BAKIYORLAR. BEN SIZE NE SORDUM SIZ NASIL YAKLAŞTINIZ. GIZLIDEN YAŞAMAK MUMKUNMUŞ KI YAŞANMIŞ BU HALE GELMIŞ. BEN SIZE YANLIŞ MI YAPTIM DOĞRU MU DEMEDİM. HER ŞEYIN FARKINDAYIM AMA ÇOCUK KONUSUNDA NASIL BIR YYOL İZLEMELİYİM YARDIM EDİN ACIM BUYUK DOĞRU KARAR VEREMIYORUM DEDİM. TEFE KOYUP ÇALMADIĞINIZ KALDI SAĞOLUN GERÇEKTEN

Şart ne olursa olsun eşim hayat arkadaşım intihar edecek ben arayıp bulacagım da kadınlar kulubunde konu açacagım haa...
Eski üye olsa hadi neyse... Ama bana baya fake gibi geliyor konu.
İnsan 2 günde bebeği ne yapacağım telaşına mı düşer ya. Ben acımdan herşeyi unuturum

Hanımlar lütfen...

Konu sahibesi çok güzel yaptık, muhteşem bir ilişkim oldu, eşimi de boşverin gitsin demiyor, hatalı, hatasını da kabul ediyor ki zaten aslında feryadı başka, konuyu yeniden okuyup yorumlayın, ilişki boyutundan ziyade hemcinsimizin doğmamış günahsız bir bebeği üzerinden ele alın konuyu.

Ve tutun ki konu sahte olsun, sahteyse yönetim zaten gereğini yapar.

bugün herkezin sinirleri zıplamıs sanırım saydım bugün 3 kere ikazda bulundun:1:

Bir de şu ayrı yaşıyorum muhabbetine bayılıyorum he!
Sanki bebe var karşısında.
Burada kaç kadın vardır(ben de dahil) eşiyle boşanmadan önce aylarca ayrı yaşayan.
Eeee her birimiz bir erkeğin kollarına atılalım,sonra başımıza bir sürü iş gelsin.
O astsubayın sizin hala evli olmanızdan rahatsızlık duyması gerekirdi teee ilk baştan.

Back
X