Zaten belirtiler 8 haftadan sonra başlıyor bulantı falan herkesin vücudu farklı herkeste farklı belirtiler olur strese sokma kendini üzme dee artış iyide sıkıntı yok inşallahta agrin sizin olmadan rahat bi gebelik geçirirsinMerhaba kizlar ben 6 haftalik hamileyim bugün sabahtan bu zamana kadar belirtilrrim yok nedense. Dijital test yaptm clear blue markasindan o 3+ gösteriyor bundan 2 gün önce 2-3 gösteriyordu. Yani hcg artmis ama korkuyorum belirtilerimin yok olmasindsn dolayi. Karin alti agrisi ve gögüsucu hassasiyeti yok.... sizce normalmi? Kan aldiramam ben yurt disindayim burda gidip aldiramiyoruz
Artis varmi bilmiyorum ki.... testlerle görüyorum artis oldugunu sadece...Zaten belirtiler 8 haftadan sonra başlıyor bulantı falan herkesin vücudu farklı herkeste farklı belirtiler olur strese sokma kendini üzme dee artış iyide sıkıntı yok inşallahta agrin sizin olmadan rahat bi gebelik geçirirsin
Nasıl yani iki günde bir kan vermiyomusunArtis varmi bilmiyorum ki.... testlerle görüyorum artis oldugunu .
Artis varmi bilmiyorum ki.... testlerle görüyorum artis oldugunu sadece...
Hayir burda kan almiyorlar! 4 haftada bir randevuA gidiOsun hcgyi takip etmiYiOlarNasıl yani iki günde bir kan vermiyomusun
Almanya iki hafta sonra ilk randevumkanama vs olmadıkça böyle şeyler düşünmene gerek yok. Belirti 6. Haftada olmaması çok normal. O zamanlarda yaşanan belirtiler çok belirgin olmuyor zaten. Bende 8. Haftada başladı her şey.
İlk ne zaman ultrasona giriyorsunuz hangi ülkedesin?
Hayir randevuyu ayin sonuna verdilerKalp atisi keseyi gördün mü veya kontrole gittin mi
Almanya iki hafta sonra ilk randevum
Öyle de insan endiseleniyor... birde düsügüm oldugu icin...insallah hersey yolundadirtamam mantıklı. Ben de ilk 8. Haftada doktora gittim. Şu an bir gebelik olduğunu biliyorsun. 8. Haftada eğer gerçek bir gebelikse her şey belli olur. Sadece sabır :)
Keşke bi kan verseydin iki günde bir artışına bakardin oralarda nasil bilmiyorumdaHayir randevuyu ayin sonuna verdiler
Canim burda öyle degil kafana göre gidip kan veremiyosn yani. Randevu veriOlar her 4 haftaya bir. Kontrol ediOrlar kan almiyorlar bunlarKeşke bi kan verseydin iki günde bir artışına bakardin oralarda nasil bilmiyorumda
Kötü düşünme lütfen dikkatini başka şeylere odakla.Öyle de insan endiseleniyor... birde düsügüm oldugu icin...insallah hersey yolundadir
Tamam canm yine test yaptm kop koyu cikti sükürKötü düşünme lütfen dikkatini başka şeylere odakla.
Cnm clear blue testini nerden temin ettin birde o olunca yinede dier ovulasyon testlerden kullaniliyormuMerhaba kizlar ben 6 haftalik hamileyim bugün sabahtan bu zamana kadar belirtilrrim yok nedense. Dijital test yaptm clear blue markasindan o 3+ gösteriyor bundan 2 gün önce 2-3 gösteriyordu. Yani hcg artmis ama korkuyorum belirtilerimin yok olmasindsn dolayi. Karin alti agrisi ve gögüsucu hassasiyeti yok.... sizce normalmi? Kan aldiramam ben yurt disindayim burda gidip aldiramiyoruz
Muane ol ogren dış gebelki mi yaşıyorsnzMerhaba kizlar ben 6 haftalik hamileyim bugün sabahtan bu zamana kadar belirtilrrim yok nedense. Dijital test yaptm clear blue markasindan o 3+ gösteriyor bundan 2 gün önce 2-3 gösteriyordu. Yani hcg artmis ama korkuyorum belirtilerimin yok olmasindsn dolayi. Karin alti agrisi ve gögüsucu hassasiyeti yok.... sizce normalmi? Kan aldiramam ben yurt disindayim burda gidip aldiramiyoruz
Muane ol ogren dış gebelki mi
Ne dis gebeligi???? Ne alaka?Muane ol ogren dış gebelki mi yaşıyorsnz
Internetten aldm almanyadaM burds heryerde var ovulasyon teSti adi üstünde gebelik icin olmazCnm clear blue testini nerden temin ettin birde o olunca yinede dier ovulasyon testlerden kullaniliyormu
Hamilelikle ilgili belirtiler yok kusma bulantı göğüs ağrıları falan o yüzden dedim belki bebek rahme değilde başka yere tutunmstr bu durumlarda dış gebelik oluyor sonradan değerler düşüyor zahirlenmeyin o yüzden dedim doktora gidin anlaiyorim yurt dışında siniz yada tekrar test yapınNe dis gebeligi???? Ne alaka?
Ne dis gebeligi???? Ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?