6 haftalık hamileyim bir sorun mu var bakar mısınız????

vforvendetta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
23
0
86
İstanbul
Merhaba, göğüslerim çok fazla acıyordu bir kaç haftadır. kolum bile değse şiddetli bir acı oluyordu. Fakat bugün acı önce hafifledi şimdi de bastırıyorum acımıyorlar. Bir yerde okumuştum, göğüsleriniz acımıyorsa düşük olabilir falan diyordu böyle bir şey olabilir mi yaşayan var mı?

Merhaba, göğüslerim çok fazla acıyordu bir kaç haftadır. kolum bile değse şiddetli bir acı oluyordu. Fakat bugün acı önce hafifledi şimdi de bastırıyorum acımıyorlar. Bir yerde okumuştum, göğüsleriniz acımıyorsa düşük olabilir falan diyordu böyle bir şey olabilir mi yaşayan var mı?

cnm öncelikle hamile deilim ama bildiğim bi bilgiyi paylaşmak istedim düşük falan deil sadece bebek büyüdükçe gögüslerin normale döncek o şiddietli acı kalmayacak lütfen böle şelerle kendini strese sokma bence

Canım Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Göğüs ağrısı kişiden kişiye değişiyor. Mesela ben 5. ayıma kadar hiç göğüs ağrısı çekmedim. Hamile kaldığım ilk zamanlarda bile yoktu. 5. aydan sonra biraz ağrım oldu sonra geçti. Yani aklına kötü şeyler getirme ağrıyla bağdaştırma bazı şeyleri.

Ben de 8. Haftamdayim ilk basta benimde cok agridi sonra kesildi agrisi sadece yatarken agriyordu sonra yeniden basladi simdi arada sizliyor

canım hayırlı olsun
sağlıklı sihhatli olsun inşallah
gönlünü ferah tut,okadar cok değişimler yaşıcaksın ki tabi ilk gebelik olunca ister istemez evham yapıyor ınsan ,bende senın gıbıyım,ama inan bazı gebelerin midesi çok bulanıyo bazısının hiç bulanmadan bebişini kucagına alıyor ,endişe etme gönlünü ferah tut,bol bol duat et ,
rabbım bağışlasın tüm bebeişlerimizi bize,,

sana en yakin kisi benim hafifledi korktm kntrol gunu bisey oldu dicek diye ama sukur iyiydi melegim,snra hepten gecti yine korktum bir snraki randevuda yine melegim iyiydi snra dedim ne bu sknti bebegmi de etkiliyordum.korkma bisey olursa mtlaka hissedersin.doktorum takilma gdip gelici dedi vucut hmilelige alisirmis

Son düzenleme:
cevaplarınız için çok teşekkür ederim. rahatlattınız beni. ilk gebeliğim ve her şey düşündürüyor. Allah hepimizi kurtarsın inşallah

Back
X