6 haftalık hamileyim kese 7mm bebek gözükmüyor boş gebelikmidir?

ekoc123

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
11
9
6
30
5 haftalıkta 2mm di vajinal ulturosanda gözüktü. 6 haftalıkta 7mm olmuş karnımdan gözüktü kese ama bebek gözükmedi 2 hafta sonra tekrardan cagırdı. Boş gebelik midir

Canım 7 mm kese de ne yolk gözükür ne bebek 10 mm üzeri yolk sac görünür 20 mm üzeri de bebek görünür henüz çok erken geç döllenme olabilir muhtemelen

Sizin için eski ultrason görüntülerine baktım yolk saci tam 8. Haftada görmüşüm
Çoo teşekkur ederim. Benim için önemliydi gerçekten. 6+2 de goremedik kese de boştu 15mm dedi kese boyutu icin. Ama heveslenmeyelim de üzülmeyelim de dedi. Haftaya bi daha gel dedi. Beta baktiracam yarin bakalim ona gore gidecegim belki cuma günü.

Kızlar normalde 7haziranda adet oldum yumurtlama 29 haziranda bn 10 temmuzda kaset testte silik cıktı 13 temmuzda beta 36 cıktı 17 temmuzda 120 3 gün sonra 336 perşembe günü de 795 cıktı bugün ultrasonda baktı çok küçük dedi var demem için 15 gün sonra gelseniz daha iyi dedi geç yumurtlama olmuş dedi

Kızlar normalde 7haziranda adet oldum yumurtlama 29 haziranda bn 10 temmuzda kaset testte silik cıktı 13 temmuzda beta 36 cıktı 17 temmuzda 120 3 gün sonra 336 perşembe günü de 795 cıktı bugün ultrasonda baktı çok küçük dedi var demem için 15 gün sonra gelseniz daha iyi dedi geç yumurtlama olmuş dedi
Perşembe günü yazdığınız değer, 336 dan kaç gün sonra

Bizim değerler aynı gibi inşallah

Yani şöyle 13
17.19.21 bugünde yapmadı doktor
Kişiden kişiye artışlar değişiyor. Sizde ilk günler biraz yavaş yükselmiş, ama 19 ve 21 de yaptığınız değerler aralığı gayet normal. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🧿
Zaten en erken 6+3 de bebek gözükür derler. Sabret biraz 🥰

Back
X