Onu maalesef hatırlamıyorum şu an ama 8. Haftada bebeği ve kalp atışını gordumKeseniz ne kadardı
Sen bana umut oldun 7. Haftada göremedi 8 de göremezse kürtaj yapacakBen bebeği 8. Haftada gordum
Merhaba 8. Haftadan once yolk saci gormusmuydunuz peki doktorunuz boş gebelikten şüphelendi miOnu maalesef hatırlamıyorum şu an ama 8. Haftada bebeği ve kalp atışını gordum
Sizin için eski ultrason görüntülerine baktım yolk saci tam 8. Haftada görmüşümMerhaba 8. Haftadan once yolk saci gormusmuydunuz peki doktorunuz boş gebelikten şüphelendi mi
Çoo teşekkur ederim. Benim için önemliydi gerçekten. 6+2 de goremedik kese de boştu 15mm dedi kese boyutu icin. Ama heveslenmeyelim de üzülmeyelim de dedi. Haftaya bi daha gel dedi. Beta baktiracam yarin bakalim ona gore gidecegim belki cuma günü.Sizin için eski ultrason görüntülerine baktım yolk saci tam 8. Haftada görmüşüm
Keseyi ne zaman gördünüz? Ben de 5+5 gebeyim ama minnacık birşey vardı keseyi göremedi. Kormuyrium beta vercem yarin yine .Ben bebeği 8. Haftada gordum
Perşembe günü yazdığınız değer, 336 dan kaç gün sonraKızlar normalde 7haziranda adet oldum yumurtlama 29 haziranda bn 10 temmuzda kaset testte silik cıktı 13 temmuzda beta 36 cıktı 17 temmuzda 120 3 gün sonra 336 perşembe günü de 795 cıktı bugün ultrasonda baktı çok küçük dedi var demem için 15 gün sonra gelseniz daha iyi dedi geç yumurtlama olmuş dedi
Yani şöyle 13Perşembe günü yazdığınız değer, 336 dan kaç gün sonra
Bizim değerler aynı gibi inşallahKızlar normalde 7haziranda adet oldum yumurtlama 29 haziranda bn 10 temmuzda kaset testte silik cıktı 13 temmuzda beta 36 cıktı 17 temmuzda 120 3 gün sonra 336 perşembe günü de 795 cıktı bugün ultrasonda baktı çok küçük dedi var demem için 15 gün sonra gelseniz daha iyi dedi geç yumurtlama olmuş dedi
Kişiden kişiye artışlar değişiyor. Sizde ilk günler biraz yavaş yükselmiş, ama 19 ve 21 de yaptığınız değerler aralığı gayet normal. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahYani şöyle 13
17.19.21 bugünde yapmadı doktor
Canim gorundu mu keseKeseyi ne zaman gördünüz? Ben de 5+5 gebeyim ama minnacık birşey vardı keseyi göremedi. Kormuyrium beta vercem yarin yine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?