- Konu Sahibi Yakamozzz33
-
herkese mrb,
ben her sene doktorumun talebiyle TSH ölçtürdüğümde normal çıkardı ama hamile kaldıktan sonra o kadar yüksek çıktı ki; senin göğüslerindensüt akması lazım şu anda dediler. doktorum da biraz telaşlandı ama ben hiç telaşlanmadım. tekrar tsh bile ölçtürmedim; çünkü hamileliğe bağlı olarak yükseldiğinden eminim. öyle olsa daha önce hamile kalamazdım. 5 yıldır her sene ölçtürüyorum, en ufak bir sapma dahi olmadı.
arkadaşlar, aslında burada hep aynı sonuca geliyoruz. hamile kalmadan önce düzenli sağlık kontrolleri yaptırırsak hamile kaldığımız zaman karşılaştığımız tahlil sonuçları bizi endişelendirmez.
benimde değerim 2.3 çıkmıştı ve hemen dahiliyeye yönlendirdi.doktor biz hamilelikte 1.5 civarı olmasını istiyoruz dedi ve bana levotrin diye bi ilaç verdi günde bitane ondan alıyorum şuanda.ve bana bi ömür bu ilacı kullanman gerekebilir dedi baya korktum sanki bana doktor abartıyo gibi geldi bilgisi olan varmı bu konuda
benmim degerim yüksek degil düsüktü...hala ilac kullaniyorum ve degerlim suanda gayet normal
Anladım canım ben de 3 haftadır kullanıyorum ilaç bu çarşamba doktora gideceğim tekrar bakılacak TSH.İnş normal değerlere gelmiştir.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş yavrularımızı:Saruboceq:
aaminnnn doktor nekadar nromal desede insn tereddüt ediyo korkuyo iste, benimde cuma günü kanim alindi yarin son sonuclari alirim ins normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?