Randevu aldımmm şimdiii devlet hastaneleri çok yoğun 26 sına anca boşluk bulabildimmmmmm........Kızlarrrrrrrrrrr çok geç deilmiii
Dün özele gittim ama doktorrr vajinal ultrasondan bebeği ve kesesini gördü.Kalp atışları yoktu.Zaten kanamam da 2 gün önce başladı.Giderek artıyorrr.Ben acilden giriş yaparımm eşim gelsinn öylee.Çomk saolun destekleriniz içinnnn.DUA EDİN BANA OLUR MU?=????Umarım geç kalmamışımdırrrrrrrrr
İnşallahhhhhhhhh o kadr fena oldum kiiii acile gitmek bileee aklıma gelmiyor yhaaa.Arkadaşlarrr gebe kalıorum kolayca ama bu 6.haftada kanamaylaaaaaaaaaaaa kahroluorummmm
Devlet hastanesine gitsemmmmm serum takıpta kanamamı durdursalarrrrrrr herşey yoluna girer belkide.Progestandan hayır bekliorummm ama tek başına yeterli bir çözümm deil bu anladımmmmmmmmmmmmm.....Bebeğim sağlıklımı acaba kese ve bebek göründüğüne göre.....Kanama düşük tehlikesimidir sizceeee
Devlet hastanesine gitsemmmmm serum takıpta kanamamı durdursalarrrrrrr herşey yoluna girer belkide.Progestandan hayır bekliorummm ama tek başına yeterli bir çözümm deil bu anladımmmmmmmmmmmmm.....Bebeğim sağlıklımı acaba kese ve bebek göründüğüne göre.....Kanama düşük tehlikesimidir sizceeee
Prematuremmmmmm her hamileliğin kanamalı ve sağlıklımı geçiyoorrrr??????????EĞER ÖYLEYSE ŞANSLISINN.Allahhım hepimizn yanında olsunn inşallah.Tamm cnm telaşlanmamaya çalışırımmmmmmmmmm.saolunnnnn yaaaa teselli oldunuzzz.Sizi durumdn haberdar ederimmmmmm.Ama kafamı kurcalayann neden tekrarlayan düşükler yapıorum bu 2 olcak ALLAH KORUSUN YA.Acaba sorunum ne?????Tedavi olmalıyım eğer buda düşerseeeee
Kızlar dün doktora gittim sizden istediğm yardım şu pıhtı pıhtı kan gelipteee bebeği sağlıklı olanlar var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?