6 haftalik iki kesem var birinde kalp atisi yok

erkfat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
564
80
123
Isparta
Ikiz gebelik yasayan arkadaslar basina boyle bisey gelen oldumu karindan ultrasonla baktirdim birtanesinin kalp atisi yoktu daha sonra olurmu acaba lutfen tecrubesi olan paylassin simdiden tesekkurler

Kizlar ikiz gebelil yasayan yokmu aranizda iki satir yazsaniz bana yol gosterseniz olmazmi

Ikiz gebelik yasayan arkadaslar basina boyle bisey gelen oldumu karindan ultrasonla baktirdim birtanesinin kalp atisi yoktu daha sonra olurmu acaba lutfen tecrubesi olan paylassin simdiden tesekkurler

6 haftalık karından kalp atışı görülmeye de bilir, vajinal bakılmış olsaydı daha bilgilendirici olurdu. Kese olup kalp atışı olmaya da bilir. İkiz başlayan gebelikler tekizle devam da ede bilir. Bende ilk gebeliğim üçüzdü, bir kesede kalp atışı yoktu. İkinci kalp atışı görüldükten sonra gelişimi durmuştu. Anlayacağın bekleyip görmekten başka yol yok.

Bebeğin kalp atımını karından görmek için 6. hafta erken canım. Biri görülmüş ne güzel , umarım diğeride görülür.
İkiz gebelik riskli gebeliktir , bazan bebeklerden biri yola devam edemeyebiliyor. Erken daha biraz beklemen gerekecek , ama stres yaparsan bebeklerine zararın dokunur. Rahat ol , inşallah herşey yolunda gidecek. Umarım herşey gönlünce ve hayırlısıyla olur.

Canım geçmiş olsun inşallah duyarsın onunda minik kalbinin patırtısını.
Ben öyle bakınırken gördüm seni benim başıma gelmedi ama sadece iyi dileklerde bulunmak istedim sana.
Allah gönlüne göre versin sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
Hangi hastanede yaptırdım canım transferini yani doktorun kim? Bu durum için nediyolar açıkçası merak ettim?

Canim cevabin icin gec oldu ama cok tesekkur ederim sanada cok gecmis olsun sanirim diger ikisinide kaybettin oylemi RAB bim birdaha yasatmasin bu arada dun cok sukur ikinci kalbimizide gorduk :) sevgiler...

Can
Bebeğin kalp atımını karından görmek için 6. hafta erken canım. Biri görülmüş ne güzel , umarım diğeride görülür.
İkiz gebelik riskli gebeliktir , bazan bebeklerden biri yola devam edemeyebiliyor. Erken daha biraz beklemen gerekecek , ama stres yaparsan bebeklerine zararın dokunur. Rahat ol , inşallah herşey yolunda gidecek. Umarım herşey gönlünce ve hayırlısıyla olur.
iM canim cok tesekkur ederim insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz hep birlikte :) dum ikinciyi gorduk cok sukur

Canım geçmiş olsun inşallah duyarsın onunda minik kalbinin patırtısını.
Ben öyle bakınırken gördüm seni benim başıma gelmedi ama sadece iyi dileklerde bulunmak istedim sana.
Allah gönlüne göre versin sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
Hangi hastanede yaptırdım canım transferini yani doktorun kim? Bu durum için nediyolar açıkçası merak ettim?
Canim benim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin insallah isteyen herkez sende hepimiz saglikli gebelikler yasayip kucagimiza aliriz yavrularimizi cok sukur ikinci kalbimiz dun kendini gosterdi ALLAH im cok buyuk biraz acele ettim ben sanirim ama doktor telaslandirdi beni yok kesenin seklini begenmedim yok vs nefret ediyorum boyle doktorlardan dun gayet sekilde guzeldi bebeklerde cok saglikli gorunuyordu insallah hep boyle devam eder bu arada eurofertil dr huri ceyhan canim tesekkur ederim tekrar :)

Back
X