Bende aynı durumdayım kese göründü bebek yok şu an beklemedeyimArkadaşlar bu defa ablam için soruyorum evde test yapti evde pozitif cikti ve doktora gidip kan verdi degeri de gayet guzel doktor ultrasonla bakıp 6 haftalik kese var ama cocuk goremedim demis haftay tekrar gidecek ama boyle bisey yasayan var mi boyle denilipte sonra dan bebegini goren cvb verirseniz sevinirim☺
ay ne güzel inslllah bizde de oyle olur cik sagolun☺Benim kuzenim 7.haftasinda gitmişti doktora. Bebek yoktu . Sonra kendi beklicem 9.10.haftasına kadar beklerim dedi. Öyle de yaptı. Doktora gittiğinde hem bebeği gördü hem kalp atislarini duydu..
sizinki kac haftalik haftalik acaba doktor ne dediBende aynı durumdayım kese göründü bebek yok şu an beklemedeyim
Benim 6+5 şu an haftaya çarşamba randevum varsizinki kac haftalik haftalik acaba doktor ne dedi
Inşallah bebeginizi gorur kalp atisini da duyarsinizBenim 6+5 şu an haftaya çarşamba randevum var
amin inşallah☺Amin inşallah hiç birimizin kucağı boş kalmasin
Insallah bizde de durum oyle olur cok sagolun☺ rabbim kucaginiza kavustursunBende yedi haftalık gittim göremedik, bir kac hafta snra gittik gördük :)
Sizin adiniza cok uzuldum umarim rabbim kucaginizi bos birakmasin bende dis gebelik gevirip kurtaj oldum ve darmadagin olmustum umarim siz iyisiniz dir iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim☺Ben gittim göremedik bi hafta daha bekledik yine göremedik kese kendi kendine büyüdü 8.haftada düşük başladı bebek yoktu
Umarım ablanız için güzel sonuçlar olur ve görür Rabbim kimseyi bekletmesin❤
Hâlâ daha gebe kalamadım canımSizin adiniza cok uzuldum umarim rabbim kucaginizi bos birakmasin bende dis gebelik gevirip kurtaj oldum ve darmadagin olmustum umarim siz iyisiniz dir iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim☺
Amin cumlemiznkimi.Insallah bizde de durum oyle olur cok sagolun☺ rabbim kucaginiza kavustursun
geç döllenmedir belkiArkadaşlar bu defa ablam için soruyorum evde test yapti evde pozitif cikti ve doktora gidip kan verdi degeri de gayet guzel doktor ultrasonla bakıp 6 haftalik kese var ama cocuk goremedim demis haftay tekrar gidecek ama boyle bisey yasayan var mi boyle denilipte sonra dan bebegini goren cvb verirseniz sevinirim☺
canim ben dis gebelik gecirdim ve 1 aya yakin kanama yasadim igne oldum kurtulmak icin cok kafama taltim gebe kalamiyorum diye sanirim sitres cok etkiliyor surekli adeti takip etmek surekli iliski takip etmek bunlar baya sitrese sokuyor insani sonra olmuyor diye vazgectim oluruna biraktim 1 ay icinde hamile kaldim rabbim tekrar yasatsin insallahHâlâ daha gebe kalamadım canım
Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah ❤
olabilir cnmgeç döllenmedir belki
bana da oyle geliyor cnm da bakalim doktor ne dicekCanim ben 6.haftamda kese vardi 8.haftamda bebek olustu bu cok normal bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?