6 hAftalık su gelmesi

mamagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
69
1
26
İstanbul
kızlar 6 haftalıgım ve bugun yarım cay bardagını doduracak kadar faalan su aktı ıdrar gıbıydı sıvı. neden olabılır? bugun ılk muaynemı oldum alttan yaptılar ondan mı acaba ?çok korkuyorum =(

canım sen bi dra git baktır derim.amniyon sıvısı olabilir.bebeğin çok küçük zaten.gelen sıvı ancak keseyi doldurur.inşallah kötü birşey yoktur.ama riske atmadan ve geciktirmeden git.

günlük hafif akıntılar normal ama sizinki bıraz fazla sankı bencede gecıkmeden doktora gıdın..umaım kötü bir durum yoktur

Hamileyken kadınlardan genel de birazcık koyu kıvamlı bi akıntı geliyo az önce benden de geldi bi hapşurdum ne var ne yok geldi kusura bakmayın kızlar benden gelen bazen sarımsı bazende süt gibi ama koyu kıvamda bir akıntı acaba ondan mı senin de canım :26:

arkadaşlar allahıma şükürler olsun ki bebek ıyıymıs. ben ufaktan altıma kaçırmısım =)

gelen akıntılar idrarla karışıyor farkında olmadan idrar olabiliyor, benden hala geliyor :))) rahat ol , doktorundan turnusol kağıdı iste şüphelendiğinde pedine koy, maviye dönüşürse su dönüşmezse idrar ya da akıntı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…