6 haftalık testler ve fiyatları pahalı mı (central hospital)

maskori

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
8
1
34
Merhaba Arkadaşlar,
Henüz yeni hamile olduğum için sizlerden bir konuda fikir almak istedim .
6 haftalık hamıleyım bu hafta keseyi gördük ultrasonda. doktorum ilk kan ve idrar rutin testlerinin yapılması gerektiğini söyledi. aşağıda yazdığım testleri istedi. Bu testlerin istenmesi normal mi? Bu testleri sizler de yaptırdınız mı?
Açıkçası bana biraz fazla ve pahalı geldi (410tl) sizlere danışmak istedim. bu testleri yaptırdınız mı fıyat 410 lira ilk tahliller için normal mi ? ıstanbul central hospital'a gidiyorum.

teşekkür ederim.

1- Hemogram otomatize (en az 22 parametre)
2- Tam idrar tetkiki (TİT)
3- TSH (Tiroid stimulan hormon)
4- APTT
5- HBsAg (CARD test)
6- Anti HCV
7- Anti HIV 1/2, ELISA
8- Anti HBs
9- VDRL-RPR
10- Kreatinin (Kreatin)
11- Alanin aminotrasferaz (ALT)(SGPT)
12- Aspartat aminotransaminaz (AST,SGOT)
13- Protrombin zamanı (koagülometre)
14- Glukoz (Açlık)
15- Vitamin B12
16- Vitamin D3 (25-OH)
17- Serbest T4
18- Anti toxoplazma IgC (ELISA)
19- Anti toxoplazma IgM (ELISA)
20- Rebulla Ig G
21- Rebulla Ig M
22- CMV Ig G, ELISA
23- CMV Ig M, ELISA
24- İdrar Kültürü

Hayırlı olsun hamileliğin , central de testler biraz pahalıdır. Bu kadar para vermek istemiyorum dersen ki ben dedim devlet hastanesi ücretsiz yapıyor, ama detaylı ne isterler bilemem bir çok değere bakılıyor sanırım bunlardır.
Ben Fatih s. Mehmet hast. Ayhan Çelik'e gidiyorum iyi bir doktor testleride orda yaptırdım. İlk bebeğimde de kontroller fsm de doğumu Central de yaptım bunda da öyle düşünüyorum gereksiz test parası vermeye gerek yok. Sağlık ocakları bile yapar çoğunu.

Sağol canim seninde hayırlı olsun. Rabbim sağ salim dünya ya getirmeyi nasip etsin.fsm hastanesi tm olarak nerde.

Ilk 17 yi aile hekimliği ücretsiz yapıyor. Diğerlerini özelde yaptırmak gerekebilir. Ya da devlette.
6. Hafta çok erken istenmiş testler. En azından kalp atışını görmekte payda var. 9. Hafta istenmişti benden.

Merhaba Arkadaşlar,
6 haftalık hamıleyım bu hafta keseyi gördük ultrasonda. doktorum ilk kan ve idrar rutin testlerinin yapılması gerektiğini söyledi. aşağıda yazdığım testleri istedi. Bu testlerin istenmesi normal mi? Bu testleri sizler de yaptırdınız mı?
Açıkçası bana biraz fazla ve pahalı geldi (410tl) sizlere danışmak istedim. bu testleri yaptırdınız mı fıyat 410 lira ilk tahliller için normal mi ? ıstanbul central hospital'a gidiyorum.

teşekkür ederim.

4- APTT
5- HBsAg (CARD test)
6- Anti HCV
7- Anti HIV 1/2, ELISA
8- Anti HBs
9- VDRL-RPR
10- Kreatinin (Kreatin)
14- Glukoz (Açlık)
15- Vitamin B12
16- Vitamin D3 (25-OH)
17- Serbest T4
20- Rebulla Ig G
21- Rebulla Ig M
22- CMV Ig G, ELISA
23- CMV Ig M, ELISA
24- İdrar Kültürü
Cnm bunların hepsini devlette bedava yapıyorlar ama tabi devlette önce randevu sonra muayene biraz uğrastırıyorlat

Kizlar hepinize tesekkur ederim. Bende fsm 'den randevu aldim. Once saglik ocagina sonra devlete gidip soracagim , belki ayni testleri yazarlar. Olmazsa eksik olanlari ozelden yaptiririm

Kizlar hepinize tesekkur ederim. Bende fsm 'den randevu aldim. Once saglik ocagina sonra devlete gidip soracagim , belki ayni testleri yazarlar. Olmazsa eksik olanlari ozelden yaptiririm
Canm o rubella yazan testleri ben hamile kalmadan önce doktor um yapmıştı. yani devlet hastanesi yapıyo.

Ben de daha yeni yaptirdim tum bu testleri. özel gaziosmanpasa hastanesinde 450 lira istediler. Eyup devlet hastanesindr yaptirdim. Fazla yogunlugu olmayan bi doktordan randevu aldim ve isim yarim saat bile surmedi.

Hayırlı olsun hamileliğin , central de testler biraz pahalıdır. Bu kadar para vermek istemiyorum dersen ki ben dedim devlet hastanesi ücretsiz yapıyor, ama detaylı ne isterler bilemem bir çok değere bakılıyor sanırım bunlardır.
Ben Fatih s. Mehmet hast. Ayhan Çelik'e gidiyorum iyi bir doktor testleride orda yaptırdım. İlk bebeğimde de kontroller fsm de doğumu Central de yaptım bunda da öyle düşünüyorum gereksiz test parası vermeye gerek yok. Sağlık ocakları bile yapar çoğunu.
Canim cevap icn tesekkur ederim. Qyhan celik icin ben de randevu aldim. Ozelde bu testleri istediler yazar misiniz diye rica edecegim umarim anlayisli cikar. Her doktor yazmiyor malesef, ozele gittim deyince testleri de orda yaptir yazamam gibi bi tribe giriyorlar
Birde central'da hangi doktora gidiyordun ve dogumdan ve surecten memnun kaldin mi ?

Canim cevap icn tesekkur ederim. Qyhan celik icin ben de randevu aldim. Ozelde bu testleri istediler yazar misiniz diye rica edecegim umarim anlayisli cikar. Her doktor yazmiyor malesef, ozele gittim deyince testleri de orda yaptir yazamam gibi bi tribe giriyorlar
Birde central'da hangi doktora gidiyordun ve dogumdan ve surecten memnun kaldin mi ?
Ayhan Çelik anlayışlıdır yazar mutlaka testleri . Fatmanur hn. Yaptı sezeryanımı iyiydi herşey. 2.de d aynı doktora yaptırmak istiyorum bakalım kısmet. Aslında Ayhan Çelik'in yapmasını isterim ama FSM den tırsıyorum yalan yok doğum sonrası için, cesaret edemem sanırım orda doğum yapmaya..

maskori bende aynı hastaneye gidiyorum doktorun hangisi ben daha 5 haftalığım keseyi çarşamba görücez kısmet olursa.
henüz benden test istemediler ama ben kızılayda yaptırmayı düşünüyorum

Haftası farketmiyo canm sen bir hastaneye gidiyosun hastane kese yi görüp gebesin derse ve sağlık ocağında kaydn varsa hemşire direk ariyo.senin kese gorununce elindeki belgelerle git kayıt actr sağlık ocagina

Canım bende 510 tl ye yaptirmistim başka hastanede. Sağlık ocagida yapiyormus cogunu sonradan öğrendim. Yalnız sağlık ocağın in yaptığı tam idrar tahlili değil. Bu arada karşıdayken bende central hospital e gidiyordum çok ilgililer çok beğenmiştim karşıya geçince mecburen başka hastaneye gitmeye başladım arayıp nasıl olduğumu sordular aklıma bişey takilirsa arayıp sorabilicegimi söylediler bi tanıdığım 2 çocuğunu orda doğurdu oda çok memnun

maskori bende aynı hastaneye gidiyorum doktorun hangisi ben daha 5 haftalığım keseyi çarşamba görücez kısmet olursa.
henüz benden test istemediler ama ben kızılayda yaptırmayı düşünüyorum
Canimben asli hanima gidiyorum. Biraz genc oldugu icin tedirginim ama cok ilgili ve herseyi ayrintili anlatiyor. Simdilik memnunum. Birde testler vs konusunda cok yardimci istersen disarda yaptir bana mail at vs gibi yardimci oluyor. Senin doktorun hangisi ve memnun musun . .?

Canimben asli hanima gidiyorum. Biraz genc oldugu icin tedirginim ama cok ilgili ve herseyi ayrintili anlatiyor. Simdilik memnunum. Birde testler vs konusunda cok yardimci istersen disarda yaptir bana mail at vs gibi yardimci oluyor. Senin doktorun hangisi ve memnun musun . .?

Benim doktorum özge bey çok ilgili ve sakin geldi bana simdilik memnunum

Merhaba Arkadaşlar,

teşekkür ederim.

4- APTT
5- HBsAg (CARD test)
6- Anti HCV
7- Anti HIV 1/2, ELISA
8- Anti HBs
9- VDRL-RPR
10- Kreatinin (Kreatin)
14- Glukoz (Açlık)
15- Vitamin B12
16- Vitamin D3 (25-OH)
17- Serbest T4
20- Rebulla Ig G
21- Rebulla Ig M
22- CMV Ig G, ELISA
23- CMV Ig M, ELISA
24- İdrar Kültürü