6 haftalık ultrason cinsiyet tahmini

anneeekolmak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
6
1
1
26
hanımlar 6 haftalık karından ultrason görüntüsü cinsiyeti anlayabilen var mı acaba anlayanlar oluyormuş merak ediyorım

Eki Görüntüle 3292187 hanımlar 6 haftalık karından ultrason görüntüsü cinsiyeti anlayabilen var mı acaba anlayanlar oluyormuş merak ediyorım
Allahım yaaa nokta kadar nasıl göreceğiz de söyleyeceğiz cinsiyetini tıp bile okadar ilerlemedi sağlıklı olsunda cinsiyetin ne onemi var

Allahım yaaa nokta kadar nasıl göreceğiz de söyleyeceğiz cinsiyetini tıp bile okadar ilerlemedi sağlıklı olsunda cinsiyetin ne onemi var
Ay demeyin öyle gerçekten merak ediyor insan. Yoksa tabiki cinsiyetin önemi yok hayırlı sağlıklı evlat olsun neyse ablası bize yorum yapar mısın biz biraz daha büyüğüz

Eklentiler

• IMG_4498.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 521
  • IMG_4497.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 252
  • IMG_4496.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 283
  • IMG_4495.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 225
  • 9A5D8A07-F00A-43EC-9214-6F516AD7C9CE.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 225
Ay demeyin öyle gerçekten merak ediyor insan. Yoksa tabiki cinsiyetin önemi yok hayırlı sağlıklı evlat olsun neyse ablası bize yorum yapar mısın biz biraz daha büyüğüz
Tabiki rabbim hayırlısını sağlıklısini versin sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah ben pek anlamam ama kıza benzettim

Tabiki rabbim hayırlısını sağlıklısini versin sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah ben pek anlamam ama kıza benzettim
Ay dimi ya lütfen öyle olsun çünkü yaaa nub muhabbeti var düzse kız dikse erkek diye. Şurası tam bacak arası ve düz sanki

Eklentiler

• 9A5D8A07-F00A-43EC-9214-6F516AD7C9CE.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 430
Çok şükür duydum kalp atışlarını 5.haftada tabikide önemi yok olduğu için sormadık ki sadece merak yani bunu sizde biliyorsunuz
6 haftalık mercimek tanesindende küçük olduğu için çok erken cinsiyet tahmini yapmak hatta imkansız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…