6 haftalikken kalp atışı

nur-sel123

Sen benim mucizemsin
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
39
48
3
40
6+3 haftalik olduk ama hala kalp atisları duyulmadi kese 11 mm oldu cok korkuyorum boş gebeliktir diye.. siz kaçinci haftalarda duydunuz

Canım geçen hafta aynı konuyu açmıştım . 6+3 ‘te kalp atışlarını görmemiştik, aynı korkuyu ben yaşadım :( ama 6+6’da (pazartesi) gördük ! İnsan çok panik yapıyor haklısın, ama bebeğin seninledir inşallah korkma , yanı en azından sakin kalmaya çalış . Herkesin hemen görülecek diye birşey Yokmuş gerçekten 8.haftada görenler var . Doktorun herşey yolunda diyorsa panik yapma , bebeğine de stres yaşatma . İnşallah en kısa sürede pıt pıt atışları göreceksin:KK200:

6+3 haftalik olduk ama hala kalp atisları duyulmadi kese 11 mm oldu cok korkuyorum boş gebeliktir diye.. siz kaçinci haftalarda duydunuz
Selam canım ben dün 6+4tu bebegin kalbi durmuş yarın kürtaj dedi.Bende bugün devlet Hastanesi'ne gittim ve bebeğimin kalp atışlarını gördüm su 24 saat te ne yaşadım Allah bilir demem o ki hiç stres yapma hiç üzülme biraz bekle canim

Selam canım ben dün 6+4tu bebegin kalbi durmuş yarın kürtaj dedi.Bende bugün devlet Hastanesi'ne gittim ve bebeğimin kalp atışlarını gördüm su 24 saat te ne yaşadım Allah bilir demem o ki hiç stres yapma hiç üzülme biraz bekle canim
Canım cok zor süreçler ama insallah kucagimiza aldigimiz gunleride paylasiriz

Canım geçen hafta aynı konuyu açmıştım . 6+3 ‘te kalp atışlarını görmemiştik, aynı korkuyu ben yaşadım :KK43: ama 6+6’da (pazartesi) gördük ! İnsan çok panik yapıyor haklısın, ama bebeğin seninledir inşallah korkma , yanı en azından sakin kalmaya çalış . Herkesin hemen görülecek diye birşey Yokmuş gerçekten 8.haftada görenler var . Doktorun herşey yolunda diyorsa panik yapma , bebeğine de stres yaşatma . İnşallah en kısa sürede pıt pıt atışları göreceksin:KK200:
Cok yakin seninle tarihlerimiz bende dun gittim daha erken dedi doktor 15 gun sonra tekrar bakalim dedi insallah bende duyarim

Cok yakin seninle tarihlerimiz bende dun gittim daha erken dedi doktor 15 gun sonra tekrar bakalim dedi insallah bende duyarim
Duyarsın canım hiç korkma gerçekten. Eğer olumsuz birşey olsaydı doktorun bir şekilde mırın kırın ederdi , anlardın . İçini gönlünü ferah tut . Bebeğin seninle , keyfini çıkar . Sonucu alınca da yazarsın :KK200:

Canim kesesinin icinde yolk sac i gordumu doktor cunku yolk sac varsa %99 bebek olusuyomus ultrson foton varsa yolla canim bakiyim

6 haftalıkken kalp atılını duyduk.
Bizde cok şaşırmıştık 6 haftalıkken kalp atışı duyulurmu diye.

Yolk gördü doktor ama kalp atışı duyulmadı 6.1 gündeyim..göğüslerşmde hassasiyet yok yani dolgun ama canımı cok yakmıyorlar.. Bir sorun yoktur dimi.. 23200 hcg değeri ile gitmiştim doktora

Yolk gördü doktor ama kalp atışı duyulmadı 6.1 gündeyim..göğüslerşmde hassasiyet yok yani dolgun ama canımı cok yakmıyorlar.. Bir sorun yoktur dimi.. 23200 hcg değeri ile gitmiştim doktora

her gebelikte farklı olabiliyormuş. İnternette böyle bilgiler var 6. haftadan sonra 7. veya 8. haftada duyarsınız belki içinizi ferah tutun

7+2 de bizde duymadık daha. ama şöyle bir durum var kese ile bebeğin ölçümlerinde hat-ftaları birbirine uymuyor.
Kese 7+2 görünüyor ama içindeki fetus 6+1 görünüyor ve kalp atışı yok. böyle birşey yaşayan varmı acaba?

Back
X