6 haftalıkken...

arkadaşlar dün doktora gittim. Geçen hafta gittiğim doktor yoktu başka birine gittim. Bebeğimi gördüm kalp atışlarını dinledim. Çok mutluyum. Bir hafta stres yapmıştım kendime boş gebelik mi acaba diye şükürler olsun değilmiş. Ölçümlere göre 6+5 , Sata göre 7+6 yım. :nazar: :emir_bebek:

arkadaşlar dün doktora gittim. Geçen hafta gittiğim doktor yoktu başka birine gittim. Bebeğimi gördüm kalp atışlarını dinledim. Çok mutluyum. Bir hafta stres yapmıştım kendime boş gebelik mi acaba diye şükürler olsun değilmiş. Ölçümlere göre 6+5 , Sata göre 7+6 yım. :nazar: :emir_bebek:

hadi gözünaydın
allah tamamına erdirsin inşallah...

olmayanlara da nasip etsin.. hamilenin duası kabul olumuş.. olmayanlar için dua et olu mu..

bende şuan 7+6 yım. doktora gittiğimde 7+ 1 dim ve kalp atışlarını görememiştik. ama gebelik kesesi orantılı büyümüş yolc sac da oluşmuş, tahlil sonuçlarında normal, bir terslik gözükmüyor belki geç döllenmeden dolayı kalp atışı henüz başlamamıştır dedi. pazartesi tekrar kontrole çağırdı bakalım o gün duyabilecekmiyim minişi kalp atışlarını... :emir_bebek:

selam 2 hafta önce kan testinde 4 haftalık görünüyordu,doktora gittim kese oluşmuş 3 haftalık şuan dedi,bebeği görememiştik 2 hfta sonra gel dedi,dün gittik bebeğimizi gördük kalp atışlarını da görebildik,ama 5 ci hafta erken değil mi kalp atışları için,annesinin merakını giderdi kuzucum ama şaşırdım:))

selam bende de öyle bi durm var ultrasonda 6 +4 günlük cıktı sata göre 7 hafatlık cıktı 3 günlük sapm var ded,i önemli değil dedi ama senin doktor nededi merak ettim...

selam bende de öyle bi durm var ultrasonda 6 +4 günlük cıktı sata göre 7 hafatlık cıktı 3 günlük sapm var ded,i önemli değil dedi ama senin doktor nededi merak ettim...

slm canım bende aradaki fark kapandı sayılır. Satla arada 1 gün var. Doktor iyi gelişiyo dedi. O bir günde kapanır diye düşünüyorum. Bi sorun olsa söylerdi zaten.

Back
X