6 Haftalk hamileyim:)

Ben çatlamak üzereyim çok zor günler geçiriyorum . Bunu kimselerle paylaşamıyorum sizlerle paylaşıyım beni dnleyin
32 yaşındayım 10 yaşında oğlum var . İkinci olmadı uzun yıllar 1,5 yıl önce hamile kaldım ögrendim 2 hafta sonra düşükle sonlandı. 1,5 yıl sonra yine günüm geçti eşimin ısrarıyla test yaptım dün akşam ikinci çizgi var ama açık renkli pembe gibi belimde agrım var ayakta kaldımı sızlıyo resmen
düşükten sonra çok zor günler geçirdim birde insanlarım yap bitane daha ne bekliyosun gibi böle abuk soruları bunallttı beni ben şuan ikinci çizgiyi gördüm ama kimselere söylemek gelmiyo içimden yaaa gene düşersee çok kötü hissediyorum ben kendimi şuan :14:

Ben çatlamak üzereyim çok zor günler geçiriyorum . Bunu kimselerle paylaşamıyorum sizlerle paylaşıyım beni dnleyin
32 yaşındayım 10 yaşında oğlum var . İkinci olmadı uzun yıllar 1,5 yıl önce hamile kaldım ögrendim 2 hafta sonra düşükle sonlandı. 1,5 yıl sonra yine günüm geçti eşimin ısrarıyla test yaptım dün akşam ikinci çizgi var ama açık renkli pembe gibi belimde agrım var ayakta kaldımı sızlıyo resmen
düşükten sonra çok zor günler geçirdim birde insanlarım yap bitane daha ne bekliyosun gibi böle abuk soruları bunallttı beni ben şuan ikinci çizgiyi gördüm ama kimselere söylemek gelmiyo içimden yaaa gene düşersee çok kötü hissediyorum ben kendimi şuan :14:

merhaba cnm öncelikle rabbim hayırlısını versin.durumun için inş hamilesindir.kan testi yaptır derim hemen 4 günü bekle ve yaptır.idrar ne kadar da olsa insanın içinde kuşku kalıyo kesin ögrenmen için kanda baktır.eger çıkarsa hamileliğin bi müddet kimseye söyleme ay olsun doktorunla konuşursun sonra söylersin ne olucakki bi tek eşin bilsin.sonuçta bu bebek sizin.inş bi problem olmadan atlatırsın bu süreci.hiç sıkılma üzülme.herşeyin zamanı var sonuçta sabırla beklemek gerek.haberlerini bekliyoruz canım.hadi bakalım:))))

bende 6+6 günlük hamileyim cok mutluyum daha kalp atısını duymadım yarın kontrolüm var duyarmıyımki acaba

bende 6+6 günlük hamileyim cok mutluyum daha kalp atısını duymadım yarın kontrolüm var duyarmıyımki acaba

eğer özel dr. a gidiyorsan duyarsın cnm
duymasan da ultrasonda titremeler oluyor ve görünüyor kalp atışı
bu arada kalp atısı dinlerken ultrason cihazının verdigi ısı bebege zarar veriyor tabiki bir defadan bişe olmaz ilk annelik hissi onu duyunca yaşanılıyor..
ama sürekli dinlemek istiyor insan ..
aslında ultrason cihazının verdigi ısı bebişe zarar veriyor ... ne kadar az o kdar iyi diyorum
gözün aydın bu arada :49::49::49::49:

teşekkür ederim kalp atısını duydum o an dünyam değişti şimdi 8 haftalık ve acayip midem bulanıyor

ben de 7+ 4 günlük hamileyim. ilk hamileliğim, şu bulantı yok ancak iştahım ilk zamanlar çok açıldı ve 2 kilo birden aldım, moralim ona çok bozuldu. bir diyete falan mı başlasam???

Back
X