6 Haftalk hamileyim:)

ne mutlu size tatlım babayıda senide tebrik ederim.. RABBıM sağlıkla kucaklamayı da nasib etsin inşallah

Tebrik ederim canım. Benim merak ettiğim kan testin kaç çıktı? benim sat 20 mart kan testim 2520 çıktı sanırım bende 6. haftalardayım. Önceki hamileliğim çok kötü geçmişti 20. haftada ikizlerim karnımda ölmüştü, acaba 2520 yine ikiz gebelikmi onu merak ediyorum da..

merhaba arkadaşlar ben de sata göre 7 doktorun söylediğine göre 6 haftalık hamileyim. bugün gittim keseyi gördük ama embriyo ve kalp atışını göremedik. daha önce de 8. haftada kalp atımı oluşmadığı için kürtaj olmuştum. yine oluşmayacak ve aynı şeyi yaşıycam diye çok korkuyorum.

merhabalar. ben de 5 hafta 1 günlük hamileyimm. ıkinci kez anne olma heyecanını yaşıyorum. 7 yaşında bir prensesimiz var. Hepimize hayırlı hamilelikler diliyorum...

slm arkadaslar,bende 1 dogum 1 düsükten sonra tekrar hamileyim.Insallah bu defa saglikla hamileligimi tamamlarim.Suan 5 hafta 6 günlük hamileyim.Allah herkese kolaylik versin ve saglikla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah ... bende 6 hafta 3 günlük hamileyim... :) Darısı bütün bekleyenlere inşallah :)

slm kızlar.bende zorlu yolculuklardan sonra bebişime kavuştum.dün kalp atışını gördük..6+3 günlük hamileyim.sevgiler...

Selam arkadşlar .Ben de 5+3 günlük hamileyim.İkiz belki de üçüzlerim olacak.9 yaşında bir de oğlum var.
Sizleri temmuz 2011 anneleri topiğimize de bekleriz.

canimm kucagina insallah alirsin sag saglim.bende dokturumu aradim bende 6 haftalik hamileyim test bugun pozitif cikti ama ben hale soktayim inanmiyorum sendde boylemiydi ilk baslarda cok migde bulantisi vardi birsey yapamiyodum yataktan kalkamiyodum cok yorgundumm karnimda sanki degisiklik var daha istahliyiim gogusum ucu buyumus sanki aciyor ama yinede inanamiyorumm sendee nasil

selam, adetimin 21.günü progesteron testi yapıldı 40.80 çıktı. Anlamı nedir? Hamilemiyim? Doktor o konuda birşey söylemedi. şu an adetimen 4 gün var. Çok merak ediyorum.

Bende birkac gunluk uyeyim ama siteye katildigimdan beri daha huzurluyum bugun itibariyle bende 6haftalik hamileyim henuz kalp atislarini duyamadik Allah nadip ederse cuma duymayi bekliyoruz

BEN bugun 6+3 üm

kesemizi gördük şimdilik h.sonu 7+1 olcak bana göre o zaman kalp atışını duyarız dedi dr.

tam olarak ne kadarlık olduğunu da o gün sölicek keseyi görüdüğümüz gün sordum haftaya daha net olur dedi çünkü

SEVİNÇLİYİZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…