Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle senin için en hayırlısı neyse o olsunkızlar bu durumu yaşayan varmı tüp bebekle 6 haftalık gebeyim kese boş hala çok üzgünüm:gitme:
benimkide tüp bebek değildi normal yolla kalmıstım hemde korunmayı bıraktığım ilk ay,bir kac doktora giitim ,bir tanesine güvenemedim ama hepsi aynı seyi söylediler maalesef ki bebek yokmus ama artık kendime geldim ve yenisi için ugrasmaya basladım bu ikinci ay bakalım belki de vardır cünkü geciktim gene o zamanki gibi,insallah bu sefer aynısı olmaz ya bu sefer ne yaparım hiç bilmiyorum ,
kızlar kalp atışını duydum çok şükür bide ikizmiş onu öğrendim vajinalden bakılınca duyuldu
Merhaba Benım de 6 haftalık gıttım doktora gayet iyi dedı hersey 7hafta gıttım kese var bebek gözükmedi neden oldu acaba çok endişelenıyorumtatlim dur daha normal bir hafta icinde kesinlesir. hayirlisini dileyelim lutfen kendini uzme simdiden. Insallah hersey yolunda gideicektir.