6. haftam kese var bebek yok

hiram06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
897
1
96
Ankara
kızlar bu durumu yaşayan varmı tüp bebekle 6 haftalık gebeyim kese boş hala çok üzgünüm:gitme:

tatlim dur daha normal bir hafta icinde kesinlesir. hayirlisini dileyelim lutfen kendini uzme simdiden. Insallah hersey yolunda gideicektir.

inş cnm ama çok umutlu değilim 1 haftadır görülmüyor tüp bebek olduğu için daha çok üzülüyorum benim gibi olupda görenede hiç rastlamadım inş bi mucize olur dua edin benim için nolur

hiram 06 aynı sorun kızkardeşimdede var onunda 6.haftası buhaftasonu belli olacak umarım ikinizde bebeklerinizi sağsalim elinize alırsınız ikiniz içinde çok dua edecem

kızlar bu durumu yaşayan varmı tüp bebekle 6 haftalık gebeyim kese boş hala çok üzgünüm:gitme:
canım öncelikle senin için en hayırlısı neyse o olsun
benimde 6 haftalıkken kese göründü fakat bebek görünmedi 10 gün sonra yeniden gittik yine kese var fakat bebek yok ve bu arada kese geç büyüyordu doktorum 1 hafta daha bekleyelim dedi ondan sonra göremezsek sonlandırcaz dedi ve o haftada görünmedi megersem boş gebelikmiş ve9 haftalıkken sonlandırdılar ama bazılarında geç gözükebiliyormuş canını hiç sıkma moralini yüksek tut ve herşeyde bir hayır vardır bunu sakın unutma allah yardımcı olsun

Canım benım 8.haftada gozukmustu ama bebegın gelısımı yavas oldugu ıcın dÜŞÜk yaptım cnm canını sıkma hersey yolundadır ınsallah

öncelikle herşeyin hayırlısı olsun canım , kendini herşeye hazırla benimde 6. haftada görünmemişti ama 7. haftada gözüktü sonrasında kalp atımı alınmadıgı için kürtaj olmak zorunda kaldım ,eger alttan bakmadılarsa diger ultrason cihazlarında 6. haftada görmeleri çok zor zaten o yüzden moralini yüksek tut tek yapman gereken bu üzülmemeye çalış , eger 7,5 haftadada gözükmezse asıl o zaman endişelen çünkü birçok kişide 6.haftada net olarak gözükmez önemli olan haftaya alacagın sonuçlar , umarım burdan güzel haberler vereceksin bizlere senin için dua edicem

En iyisi 7. haftayi beklemek.Ayrica alttan bakinca daha iyi gorunuyor doktorun nasil bakiyor bilmiyorum.Haftaya insallah goreceksin dualarim seninle canim.

merhaba canım bende seninle aynı durumu yasadım,11 haftaya kadar bekledik ama maalesefki bos gebelikmiş,aradan 1 yıl gecti simdi artık bebek istiyorum ama cok da korkuyorum gene olurmu diye,doktorlar korkma diyor,insallah seninki benimkinden farklıdır,sevindiriri insallah allah seni,allah yardımcın olsun,

cnm bnm tüp bebek deil ama 9 haftalık olana kdr ne kese ne de bebek görüldü bnde cok ağlamıştım üzülmüştüm ama 9.haftamda kalbi atıo burda dediler kafamçokkarıştı

benimkide tüp bebek değildi normal yolla kalmıstım hemde korunmayı bıraktığım ilk ay,bir kac doktora giitim ,bir tanesine güvenemedim ama hepsi aynı seyi söylediler maalesef ki bebek yokmus ama artık kendime geldim ve yenisi için ugrasmaya basladım bu ikinci ay bakalım belki de vardır cünkü geciktim gene o zamanki gibi,insallah bu sefer aynısı olmaz ya bu sefer ne yaparım hiç bilmiyorum ,

benimkide tüp bebek değildi normal yolla kalmıstım hemde korunmayı bıraktığım ilk ay,bir kac doktora giitim ,bir tanesine güvenemedim ama hepsi aynı seyi söylediler maalesef ki bebek yokmus ama artık kendime geldim ve yenisi için ugrasmaya basladım bu ikinci ay bakalım belki de vardır cünkü geciktim gene o zamanki gibi,insallah bu sefer aynısı olmaz ya bu sefer ne yaparım hiç bilmiyorum ,

Allah inşallah bu sefer yüzünü güldürür ve tamamına erdirir. İnşallah bu güzel günde Allah da alnımıza güzel yazılar yazmış olsun.

kızlar kalp atışını duydum çok şükür bide ikizmiş onu öğrendim vajinalden bakılınca duyuldu

kızlar kalp atışını duydum çok şükür bide ikizmiş onu öğrendim vajinalden bakılınca duyuldu

ya ınanmıyorum yaaaaa cooooooooooooooook sevındım ne guzel bı tasda ıkıkus:)))))))))
bende cok ıstıyorum ıkızımın olmasını canım benım gozun aydın saglıkl mutlulukla kucagına almayı nasıp etsın Rabbım bıtanemmmm:Saruboceq::teytey::dance:

Kizlar bende iki aydir adet olmadim hamileyim gec dollenme oldugu icin kese var ama bebek yok doktorum iki hafta sonra gel dedi kahverengi akintilarim var cok yogun sizce ne den olabilir benim gibi olan var mi arkadasslar

tatlim dur daha normal bir hafta icinde kesinlesir. hayirlisini dileyelim lutfen kendini uzme simdiden. Insallah hersey yolunda gideicektir.
Merhaba Benım de 6 haftalık gıttım doktora gayet iyi dedı hersey 7hafta gıttım kese var bebek gözükmedi neden oldu acaba çok endişelenıyorum

Back
X