6 haftam var...

kaç kilosun ve kaç kılo fazlan var?
benımde zayıflamam lazım acilll. bir ayda 6-7 kılo vermek gıbı

Boyum 1.70 ve 68 kg. 60-61 kilo olsam bile simdilk iyi. Hayalimdeki kilo 53-55 arasi. Hatta elimden gelse 50kilo olmak isterim! 6 hafa sonra arkadaslarla tatile gidicem ve kizlarin hepsi hem cok güzeller hemde incecik.kendimi onlarin yaninda dahada bir kötü hisseder oldum;(

Senin boyun ve kilon? 1 ayda 6-7 kilo versek süper olur!:)

Boyum 1.70 ve 68 kg. 60-61 kilo olsam bile simdilk iyi. Hayalimdeki kilo 53-55 arasi. Hatta elimden gelse 50kilo olmak isterim! 6 hafa sonra arkadaslarla tatile gidicem ve kizlarin hepsi hem cok güzeller hemde incecik.kendimi onlarin yaninda dahada bir kötü hisseder oldum;(

165 BOY 75 kilo. benım durumum daha vahım ama ben anneyim oradan bıraz yırtıyorum:P tabi ne bakımlı kadınlar var onlara da imreniyorum açıkçası.bence diiyet ve sporla kesin veririz.ben hazıran basında 12 günde 3 kılo verdım karbonhıdrat dıyetıyle.bugun yıne başladım bi on gun ara vermiştim

:28:

165 BOY 75 kilo. benım durumum daha vahım ama ben anneyim oradan bıraz yırtıyorum:P tabi ne bakımlı kadınlar var onlara da imreniyorum açıkçası.bence diiyet ve sporla kesin veririz.ben hazıran basında 12 günde 3 kılo verdım karbonhıdrat dıyetıyle.bugun yıne başladım bi on gun ara vermiştim

Ben dogum felanda yapmadim... Yani ordanda yirtmiyorum. Bu konu yüzünden zaten azcik olan kendime güvenim iyice yerlerde:((
Kesin vernem lazim! Yürüyüse basladim. Pilates yapiyorm arada sirada. Ve aksam gec saatlerde birsey yememye dikkat edicem. Bakalim sonuc nasil olucak...
Cok fazla stresteyim bu aralar ve sadece yemek yemek istiyorum:((

bence cok canını sıkma çok bi fazlan yok halledersin.plajda ne kılolu ınsanlar var görünce fark edeceksin .önemli olan kendinle barışık olman

bence cok canını sıkma çok bi fazlan yok halledersin.plajda ne kılolu ınsanlar var görünce fark edeceksin .önemli olan kendinle barışık olman

Aslinda haklisin.insan kendisiyle barisik olmali. Benim sorunum birazda o.2 sene önce 56 kiloydum ve memnun degildim.dahada zayif olmak icin cabaliyordum...

Insallah tatile kadar biraz zayiflarim. Okul tatile girdigi icin haftanin 3 gûnû degil 6 gûnû calisicam. Is yerinde hem sûrekli ayaktayim hemde yemek yemeye vaktim cok az oluyor. Insallah onunda faydasi olur.

Back
X