6. haftanın içindeyim ve canım bişi yemek istemiyor ;(

eftelya2015

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.999
7.205
398
normalde yemek ayırt etmeyen ve duzenlı beslenen bırıyım ama bu aralar hıc ıstahım yok, yıyorum yınede ogunlerımı atlamamaya calısıyorum ama kendımı zorlamasam tum gun ac gezebılırım..
sızde de boyle oluyor mu ?
kusmam , mıde yanmam falan da yok...

Ay canım bende hâlâ öyleyim ama ilk haftalar daha zordu hem iştahsızlık hem kasık ağrısı hemde bulantı ve kusma , allaha şükür bu aralar daha iyiyim umarım sende toparlanırsın. ...

Yan odamdaki arkadaşım da hamileliğin ilk 3 ayında 5 kilo vermiş, kusma ve mide bulantısı sorunu olma-masına rağmen. Olabiliyormuş kilo verme durumu... Doktorunuza da bir danışın, sağlıklı ve keyifli bir hamilelik dilerim.

ben de aynı durumdayım zorla yiyorum hayatta kalmak için. bulantım, kusmam da çok. geçeceği, iştahımın açılacağı günleri iple çekiyorum.

Doktoruma danistim asiri derecede mide bulantisi kusma yoksa sikinti yok dedi.Olursada hap veriyormus ama bende sadece istahsizlik var...
Birde ben su an 5+5 oldum kesem 11 mm olmus ama henuz embriyo gozukmuyor normal mi ???

Doktoruma danistim asiri derecede mide bulantisi kusma yoksa sikinti yok dedi.Olursada hap veriyormus ama bende sadece istahsizlik var...
Birde ben su an 5+5 oldum kesem 11 mm olmus ama henuz embriyo gozukmuyor normal mi ???
Normal canım çok minik daha bi dahaki kontrolünde görünüyor annesi

Benim ilk uc ay istahim iyidi...
sonra bir istahsizlik basladi sorma
2 gun yemek yemesem sorun yoktu bana kalsa
doktor elevit verdi...duzeldi gibi istahim

ben ılk 4 ay 10 kılo verdım
su bıle ıcemedım hep serum hem acıllık oldum
hep dustum bayıldım cok zordu
yemek yapamadım eşimde dısarda yedı geldı kokusu bıle kusmama neden oluyordu
yenı yenı gectı
doktorum bana korkma ılk 3-4 ay kanından rahmınden beslenıyor bebege bı zararı olmaz sonrada duzelırsın zaten dedı nıtekım de oyle oldu
sende korkma

ben ılk 4 ay 10 kılo verdım
su bıle ıcemedım hep serum hem acıllık oldum
hep dustum bayıldım cok zordu
yemek yapamadım eşimde dısarda yedı geldı kokusu bıle kusmama neden oluyordu
yenı yenı gectı
doktorum bana korkma ılk 3-4 ay kanından rahmınden beslenıyor bebege bı zararı olmaz sonrada duzelırsın zaten dedı nıtekım de oyle oldu
sende korkma
bebek ıcın depolar saglam da , bebek anneden tukettıgı ıcın sımdı vıtamınlerı yerıne koymazsak sonrası hem bana hem bebege zarar , ondan ogunlerı aksatmamaya calısıyorum ama dedıgım gıbı porsıyonlarım yarım, yemek yerken zevk almıyorum bu benı cok sıkıyor cunku ben yemek olayından zevk alan bırıydım sımdı zorla yıyorum ve hemen sısıyorum (gastrıtte var zaten )

Bende aynı durumdayım 6 haftalık hamileyim. Kahvaltıyı zorla yapiyorum akşama kadar hiç birşey yiyesim gelmiyor akşam yemeğinde de eşimin zoruyla birkaç yudum yiyorum. Halbuki hamilelikte ara öğün yapmak çok önemliymiş inşallah bu durum kısa sürede düzelir. Bu arada çok şükür kusmam yok ama bazen çok midem bulanıyor.

Hamisler ilk başlarda bende oyleydim özellikle kahvaltı yapmak bi eziyetti. Yedigim şeyler ağzında cogalirdi folik asit kullandıktan sonra istahimda enerjide yerine geldi.

ben 3-4 gündür iyiydim galiba düzeliyorum yavaş yavaş diyordum. dün ve bugün eskiye döndüm. dün ne yediysem çıkardım 3-4 kez. bugün de aynı şekilde sabah kustum yine. 13. haftadayız ne zaman geçecek çok bunaldım gerçekten :KK43:
zorla yiyorum kilo almaya başlayamadım hala. aksine veriyorum.

arkadşlar benim de bikaç gün oldu bulantım başlayalı yiyorum ama eziyet gibi kusma yok şuan için fakat yumurtadan tiksindim sütü içrkende acaip bulantı başlıyo özellikle yumurta konusu kafamı karıştırıyor napcam bilemiyorum yumurta yemek çok faydalı fakat ben yiyemiyorum..

kusunca da rahatlanmıyor ki. Allah yardımcınız olsun. Herkes 3 ay bitince bitecek dedi. 3 ayı doldurdum hiç fark yok. 4. ayı bekliyorum artık :(

gün sayıyorum kızlar bende geçecek diye... en büyük kabusum sokağa çıkmak.. yemek kokusu gelecek burnuma diye ödüm kopuyor..rabbim hepimize şifa versin çok zor gerçekten..

Back
X