6. Haftasında keseyi görüp bebeği göremeyen varmı

hiram06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
897
1
96
Ankara
Kızlar ben yarın 6. haftama giriyorum 1 haftadır seri usg ile bakılıyor vajinalde bakıldı kese var 15mm ama embriyo yok benim gibi olup sonradan gören varmı:sinifsinif: bide ne kadar daha beklemeliyim acaba

canım benimde 5+4 günlük kese göründü ama daha bebişimi görmedim ama doktor zaten erken dedi 15 gün sonraya randevu verdi 7 haftalıkken kalp atışlarını duyabiliyoruşuz endişelenme bence daha erken inşallah görcez canm sabret......

üzülmeni istemiyorum ama inşallah geç gelişen gebeliktir
bende 6+3 haftalıkken kese vardı bebeği görememiştim kalp atışlarını bile görebiliriz demişti doktorum
sonra 7+3 haftalıkken bebeği gördük çok sevindik ama yine kalp atışı yoktu
8+3 haftalıkken de gelişim tamamen durdu 9+6 günlükkende müdahale etti doktorum
sadece bilgin olsun diye yazdım
kendini en kötüsüne hazırlaman için
ama inşallah senin durumun benim gibi değildir bebeğini sonraki günlerde görürüsün rabbim inşallah gönlüne göre verir

cnm doğru söylüyorsun şimdiye görülmesi gerekirdi ama yinede umut işte Allah tan umut kesilmez sürekli dua ediyorum

benim gibi tüple değil de doğal yoldan hamiş olan arkadaşım 6 . haf gitti kalp atışı duyamadı, bir daha 7 nin sonu 8 in ilk günlerinde gitti kalp atışı vardı. şimdi tosuncuk bir bebek bekliyor 8,5 aylık hamile. inşallah darısı senin de başına olur

Arkadaşlar konu çok eski biliyorum ama çok değil 4 gün önce bu sayfalarda deli gibi kendime cevap arıyordum. Şu anda ve ilerde benim gibi olabilecek kişiler için yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. 1düşük 1 dış gebeliğin ardından hamile kaldığımı öğrendim. Eşimin spermleri düşüktü ve bizim için tekrar hamile kalmam imkansızdı. Bu olanların ardından hamile olduğumu öğrenince deliye döndük.
Fakat, 5 haftalık gebeliğimde kesem gözüktü. Dış gebe olmadığımı öğrendim. Doktorum 6 haftalık olunca tekrar gelmemi ve kalp atışlarını duyucağımızı söylemişti. Bu arada kesem 20mm idi. Heyecanla gittik. Ve maalesef kesemin içi boştu. Ben alttan da bakmasını istedim. Ve yine göremedi boş gebelik olduğunu söyledi. Tüm umutlarımı kaybettim hayallerim suya düşmüştü yaşamak bile istemedim. 1 hafta sonra 7 haftalık olunca umutsuz tekrar gittim. Kürtaj olucam diye beklerken doktorum hem embriyonun hem yolk kesesinin hem de kalp atışının olduğunu söyledi. Buralarda böyle geç gözükenleri okumuştum fakat insan yine de umutsuzluğa kapılıyor. Kendinizi yıpratmayın, herşeyi Allaha bırakın. Ben kendimi boşuna üzdüm, siz yapmayın, 8 haftaya kadar rahatlıkla bekleyebilirsiniz o bebek görünecek buna inanın.

Back
X